IHANIN TAKKI KOULULAISELLE!

takki makia lapset

Mun omia takkilemppareita on kotimaisen Makian takit, ja siksi ilahduinkin aivan superpaljon, kun bongasin House of Brandonilta Makian Raglan-takin lastenkoossa*!

Kevyesti topatun takin voi ottaa käyttöön, kun ilmat tästä kohta varmasti viilenevät tuonne kymmenen asteen paikkeille, ja se menee varmasti nollakeleilläkin (ja ehkä myös leutoina talvipäivinä). Meillä on ollut aina lapsilla erikseen siistimmät takit, ja sitten ulkoilutakit ja haalarit toisenlaiseen käyttöön. Luulen, että niille lähes nolla-asteen keleille ei kuitenkaan toista takkia tarvita, sillä kevyesti topattuna tämä on juuri sopiva niille päiville, kun välikausivaatteet on liian vähän, mutta toppaa ei vielä kannata ottaa käyttöön. Niin ja kaiken käytännöllisyyden lisäksi, onhan tämä takki nyt aivan superhieno!

Takki olisi ollut kyllä aivan ihana myös meidän kuopukselle, mutta näistä on harmillisesti pienin koko 110/116, mikä on meidän minille vielä liian suuri. Koot siis ovat näitä Makian tuttuja tuplakokoja, ja meidän koululaiselle on tämä takki koossa 122/128 (lapsi on noin 120 senttiä pitkä). Koko osui kyllä aivan nappiin, sillä takki on sopiva vaikka heti käytettäväksi, mutta siinä on kuitenkin sen verran reiluutta, että menee varmasti pitkään, hyvällä tuurilla kevääseen asti!

makia raglan lapsille

raglan lasten takki

makia lasten takki

House of Brandonilla on juuri nyt käynnissä Ystävämyynnit, eli tuttuun tapaan loistava valikoima tuotteita on nyt alessa! Myös lastenosastolla oli joitain tuotteita alessa, joten kannattaa kurkata myös sinne.

Näitä Makian vaatteita muuten löytyy tämän takin lisäksi muitakin House of Brandonilta, ja muutenkin valikoimassa on tosi kivoja vaatteita pienille koululaisille! Ai niin, vinkkinä vielä, että meidän poikien Makian pipot on ostettu miesten puolelta, ja ne on justiin sopivia myös lapsille, eli kannattaa kurkata sinne, jos pipohommat on ajankohtaisia!

makia lasten takki

makia lastenvaatteet

Jokos syystakit on hankittu?

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä