10 000 ASKELTA PÄIVÄSSÄ

makia paita

Tiesittekö, että terveelle aikuiselle suositellaan vähintään 10 000 askelta päivässä? Tai että on ihan Ok talsia 7500-10 000 askelta päivässä (tällaisia ihmisiä pidetään vielä suht liikunnallisina), kun taas alle 5000 askelta kerryttäviä pidetään liikunnallisesti passiivisina (aka sohvaperunoina)?

Entä tiesittekö, että melkein kaikissa älypuhelimissa on askelmittari? No en mäkään, ja arvatkaa järkytyinkö, kun tajusin, että mun puhelin on kirjannut päivittäiset askeleeni viimeisen kahden vuoden ajan, enkä näiden tulosten valossa ole todellakaan mikään sporttipirkko. Ei sillä, että olisin niin luullutkaan, mutta jotenkin olen kuvitellut liikkuvani arjessa ihan mukavasti, enhän ole koskaan edes paikoillani!

Olen kyllä melko rauhaton, ja me tykätään käydä vapaapäivinä kaikenlaisissa kivoissa paikoissa. Ja tuollaisina päivinä se 10 000 tavoite onkin helposti tullut harpottua ja muutamat tuhannet vielä päällekin. Mutta sitten on niitä päiviä, kun ollaan vain kotona, jolloin askeleita ei kerrykään kuin muutama tuhat. Ja vaikka kuvittelen kotonakin touhuavani kaikenlaista, niin oikeastihan aika paljon aikaa kuluu tietokoneen ääressä työskennellen, ja lasten kanssa kotipihalla ulkoilukin on kyllä aikalailla vain seisoskelua. Ja sitten on vielä niitä päiviä, kun lapset ovat pidemmän päivän hoidossa, istun enemmän koneen ääressä ja mies ulkoiluttaa koirat… En voi käsittää, että niin vähän voi edes liikkua, olenkohan ryöminyt sängystä suihkuun ja sieltä työhuoneeseen. Tietty askeleita mittaava kännykkä ei varmastikaan aina ole ollut kädessä kiinni, vaikka aika tiukasti se siinä usein pysyykin.

Mutta huh. Olipas hyvä vähän järkyttyä. Eiköhän tästä löydy nyt vähän uutta motivaatiota liikkua enemmän, hah!

makia paita

house of brandon vaatteet

Ja sitten vielä asuhommia. On aivan ihanaa pukea jo vähän syksyisemmin, mutta farkkuja en ole kyllä vieläkään malttanut kaivaa kaapista. Tämä olikin mun mielestä kivan rento ja mukava asu, kun yhdisti (kotimaisen) Makian vaalean pitkähihaisen paidan* noihin (kotimaisen) Neulomon superpehmoisiin ja rentoihin housuihin. Tuo Makian paita löytyi House of Brandonin uutuuksista, ja veikkaan, että siitä tulee yksi syksyn lemppari!

Niin ja muistattehan, että House of Brandonilla on käynnissä Ystävämyynnit, kantsii kurkata valikoima!

makia house of brandon

Tuleeko teillä tuo 10 000 helposti täyteen?

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä