HAAVEILEN…

papu nakkimekko

Mun mielestä kaikkein tylsintä on silloin, jos ei haaveile mistään! On ihanaa haaveilla, innostua ja suunnitella.

Nyt haaveilen…

Ihan pikkuruisesta maalaushommasta. Keittiön valkoinen seinä tuntuu aivan supertylsälle, ja haluaisin maalata sen vaaleanpunaiseksi. Nyt täytyisi vain käydä hakemassa nippu värimalleja ja miettiä sopiva sävy!

Matkasta! Tänä kesänä me tehtiin oikeastaan vain päiväreissuja lähiseudulle, ja nyt matkakuume on kamala!

Pitsasta. Olisin voinut elää tämän kesän pelkillä salaateilla, pitsalla ja pavlovalla, ja voisin elää edelleenkin! Aivan superhyvää pizzaa tulee, kun paistaa pitsan grillissä pitsakiven päällä. Nyt justiin tekisi mieli sellaista tomaatti-mozzarella-punasipulipitsaa!

Haaveilen myös itsekurista.

Metsäretkestä. Me ollaan oltu viimeksi metsäretkellä juhannuksena, eli aivan liian kauan aikaa sitten! Meillä on ollut metsäretkillä AINA mukana makkaraa, ja nyt mietin, että mitä ihmettä siellä metsässä voisi nuotion äärellä syödä, jos ei haluakaan käristää makkaraa?

Siisteistä kaapeista. Olen TAAS käynyt kaappeja läpi, karsinut turhaa tavaraa (eli lähinnä lasten pieneksi jääneitä vaatteita) ja koittanut saada kaappeja järjestykseen. En tiedä tuleeko tästä koskaan valmista, kun homma alkaa aina alusta uudelleen ja uudelleen.

Freesatuista hiuksista. Olen tässä viime päivinä miettinyt, että pitäisinkö hiukset näin pitkinä (plussaa, että voisi laittaa kiharoita, joita en kyllä oikeasti koskaan laita, ja voi pitää sotkunutturoita), vai olisiko lyhyempi malli kivaa vaihtelua. Nyt varmaan pitäisi osata jo päättää, koska kampaaja on huomenna, hah!

perheblogi 40+

perhe lifestyle blogi

 Mekko Papu // Kengät Björn Borg

Tilasin kesän alemyynneistä Papun lyhythihaisen harmaan Kanto-mekon, ja siitä tuli heti aivan lemppari! Muistatteko, kun pohdin, että tilaisinko sen harmaan mekon kaveriksi saman mekon pinkkinä vai nakeilla? No, en osannut päättää, joten tilasin molemmat!

Kumpaakin alemekkoa löytyy vielä joka koossa, pinkkiä täältä ja nakkia täältä.

Jos muuten yhtään on mörökölliolo aamulla, niin kannattaa kiskaista päälleen nakkimekko, sillä eihän tämä päällä voi olla huonolla tuulella! Ainakin vastaantulijoille tällä saa takuuvarmasti hymyn huulille, hih!

perhelifestyleblogi

Mistä sä haaveilet?

Sis. mainoslinkkejä