NIPS NAPS

long bob

Nips naps! Sinne lähti kesäauringon rutikuivaksi kärventämät latvat, ja tilalle tuli uusi pirteämpi ilme.

En sentään ole juoksennellut paljain varpain heinänkorsi korvan takana, mutta melkoisen rennolla tyylillä on tullut tämän kesän megahelteet porskuteltua läpi. Tiedättehän, kun aurinko paahtaa niin, että aurinkorasvakin sulaa naamalta, ei kamalasti tee mieli penkoa meikkipussia tai laittaa hiuksia. Toisaalta oli kivakin olla vähän sellaisessa mökkimoodissa koko kesä, mutta aika ihanaa on myös palata vähän skarpimpaan tyyliin (eli mun tapauksessa superrentoon ja mukavaan, mutta ei aivan niiiin rentoon, kuin kesällä). Seuraavaksi voisikin kurkistaa, että mitä sieltä meikkipussista löytyy niiden perusjuttujen, eli ripsarin, kulmavärin ja mun lempparin Madaran CC-voiteen lisäksi.

Niin ja näin syksyn tullen uusia kasvojenhoitotapojakin on tiedossa, näistä lisää myöhemmin! Nyt täytyy mennä puuhailemaan vielä muutamat jutut, että pääsen nukkumaan, sillä aamulla on herätys ennen kukonpierua!

Ai niin, Instagramin puolella starttasi aivan mieletön arvonta, käykäähän kurkkaamassa ja osallistumassa!

perheblogi