SYKSYN SISUSTUSTRENDEJÄ JA ALEVINKKI!

Muutamien vuosien takainen kokovalkoinen sisustustyyli tuntuu kyllä tosi kaukaiselta, kun katselee tämän syksyn sisustustrendejä. Valkoisesta ei ole tietoakaan, ja viileä harmaakin on saanut väistyä lämpimän ruskean ja beigen tieltä.

Mun mielestä on hauska katsella syksyn uutuuksia, ja joitain ideoita voi napata omaankin kotiin. Pääasiassa tykkään kuitenkin sisustaa oman tyylini mukaan, oli se sitten trendikästä tai ei.

Tänä syksynä sisustrendeissä näkyy paljon vahvoja murrettuja punaisen sävyjä, oranssia, ruskeaa, beigeä ja kultaa. Onneksi myös hempeä roosa (mun kestosuosikki) jatkaa tänäkin syksynä, niin voin ainakin siltä osin olla pikkuisen trendikäs, hih. Materiaaleissa näkyy edelleen samettia, rottinkia ja puuta. Rahi on monen must have tänä syksynä, ja esim. tämä Elloksen samettinen rahi* on mun mielestä tosi kivan näköinen, ja edullinen piristys syyssisustukseen.

Elloksella on nyt sisustusosastolla ale, eli sisustustuotteista saa nyt -20% alennuksen, ja tuo ale koskee myös tämän syksyn uutuuksia ja huonekaluja!

Tähän ensimmäiseen kollaasiin keräilin näitä trendijuttuja…

ellos uutuudet ale

Ja tähän alle sitten ne enemmän mun tyyliset jutut.

Tässä alemmassa kollaasissa on mukana myös muutamia juttuja, joita meidän kotoakin löytyy, esim. tuo ylärivin ihana samettinen Palma-nojatuoli. Tuossa kuvassa tuoli on beigenä, meiltä se löytyy vaaleanpunaisena (ylläri!) ja nyt siitä on tullut myös useita muita värejä, mm. tummaa punaista, mustaa jne.

Tuollainen iso pyöreä peili on salaa mun haavelistalla, mutta harmillisesti en ole löytänyt (ainakaan vielä, heh) sellaiselle sopivaa paikkaa meidän kotoa!

ellos ale

Kaikki kollaasien tuotteet Elloksella -20% alessa. Valikoiman löydät täältä.

Löytyikö kollaaseista joitain lemppareita?

*Postauksessa mainoslinkkejä