SYKSYN LEMPPARIKOMBO

vimma house of brandon

Jos pitäisi valita yksi sellainen turva-asu, jossa olo tuntuu aina kotoisalta ja mukavalta, niin se olisi kyllä mekko ja leggarit. Ihanan rentoa ja mukavaa, ja mekkoa ja leggareita vaihtelemalla asuista saa myös aivan erilaisia.

Nyt olen vähän jumittunut näihin Papun Kanto-mekkohin, joita hamstrasin alesta, ja varsinkin tähän harmaaseen mekkoon sopii vaikka minkälaiset leggarit. Enkä taida olla ainoa, kenen heikkous on hauskat leggarit, sillä lähes jokaisella ajankohtaisella kotimaisella (lasten)vaatebrändillä on valikoimassaan leggingsejä!

Mulla taitaa olla eniten Vimman leggareita, ja hiljattain löysin taas parit uudet House of Brandonin valikoimasta. Toiset on nämä Mystical Flowersit*, jotka ovat melkein Lettikuosin kaltaiset klassikot ja toiset on Lettileggarit ihanassa vaaleanpunaisen sävyssä.

Nämä mun leggarit on lastenosastolta, mutta tätä Mystical Flowersia löytyy House of Brandonilta myös aikuisten koossa! Itse tykkään näistä lasten leggareista, koska tässä 150 koossa on mulle justiin sopivan mittaiset lahkeet, muuten nämä on mun mielestä aika saman kokoiset, kuin aikuisten XS leggarit. House of Brandonin valikoimassa on muitakin vimman tuotteita, esim. Naisille hauskat African Stripes leggarit, jotka ovatkin justiin nyt alessa! Koko valikoiman löydät täältä.

vimma house of brandon

vimma leggarit

vimma leggingsit

Jos muuten olette takkihankintoja miettineet tälle syksylle tai tulevaan talveen, niin tällä hetkellä House of Brandonilla on kaikki takit -20% alessa koodilla: JACKETS18 (koodi on voimassa 22.8. asti).

Naisille löytyy aivan valtava takkivalikoima (kurkkaa koko valikoima täältä) ja supersuosittua Makian Raglan-takkia löytyy myös parissa koossa! Mulla on myös juuri se sama Makian Raglan-takki, ja tykkään siitä tosi paljon.

Myös lapsille löytyy tosi kivoja takkeja, meidän koululaisella on esim. tämä Makian Raglan-takki, ja siitäkin saa nyt -20% alen tuolla koodilla!

vimma leggarit

Tykkäättekö rennoista leggareista?

*Leggarit saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä