BACK TO SCHOOL (SIS. ALEKOODIN)

def-shop lastenvaatteet

Kaupallinen yhteistyö: DefShop

Kesä oli niin uskomattoman lämmin (tai kuuma!) pitkälle elokuulle, että edes koulujen alut eivät saaneet aikaan syysfiilistä. Mutta nyt ilmassa alkaa olla selkeästi jo syksyn tuntua, joten on ajankohtaista kurkkia vähän syksyn uutuuksia.

Meidän esikoinen aloitti tänä syksynä koulun, ja samalla, kun kesäkamppeita on vaihdettu syksyisempiin, on myös lapsen pukeutumistyyli muokkaantunut eskarilaisesta pieneksi koululaiseksi.

Nyt kiinnostaa urheilumerkit ja urheilukuosit, niiden aikaisempien leikkisien ja lapsekkaiden vaatteiden sijaan. Collegehousupino on jäänyt pölyyntymään vaatekaappiin, kun nyt jalkaan sujahtaa urheilumerkin verkkarit tai joustavat farkut. Toki ekaluokkalainen on edelleen pieni, ja vaatteet saavat edelleen näyttää lastenvaatteilta.

DefShopissa on paljon ihanaa streetmuotia aikuisille, mutta kivoja juttuja löytyy myös lapsille! Meidän koululaiselle löytyi DefShopista tilava Niken reppu ja supercoolit Reebokin varsilenkkarit. Ja joo myönnän, tennarit on mun heikkous, ja siitä syystä niitä tulee hamstrattua lapsillekin aina kun ihania kenkäpareja tulee vastaan. Toisaalta meillä on kyllä melkein jokaiselle tennariparille oma käyttötarkoitus, on ulkoiluun, kouluun, urheiluun, siistimpään menoon jne, joten valinnanvaraa saakin olla kenkäkaapilla.

Tällä hetkellä lapsella on käytössä matalavartisia tennareita, ja nämä Reebokit pääsevät käyttöön aivan pian, kun ilmat tästä vielä pikkuisen viilenevät. Toki näitä voisi käyttää jo hetikin, mutta menevät kyllä myös myöhään syksyyn tuon korkean varren ansiosta.

DefShopissa onkin aivan valtava tennarivalikoima niin lapsille, kuin aikuisillekin. Ihan mineillekin löytyy mm. supersuloisia Niken tennareita, kannattaa käydä kurkkaamassa! Myös reppuja löytyy tosi paljon, ja kannattaa kurkata reput myös sieltä aikuisten puolelta, niin valikoimaa löytyy vielä paljon enemmän.

Koodilla: karkkipurkki (Huom! Yhteenkirjoitettuna ja pienillä kirjaimilla) saatte koko DefShopin valikoimasta -10% alennuksen ja koodi on voimassa 23.9.2018 asti.

des-shop alekoodi

def-shop tennarit

defshop alekoodi

Tällainen lämmin alkusyksy on kyllä ihan mun lempparivuodenaika. Tämä on pukeutumisenkin kannalta mun mielestä tosi kivaa aikaa, kun lapsillekaan ei vielä tarvitse pukea varsinaisia ulkoiluvaatteita, vaan riittää, kun astuu tennareihin ja nappaa hupparin mukaan.

Rakastan myös itse pukeutua juuri näille keleille, kun saa käyttää leggareita ja mekkoja, ja takiksi riittää pehmoinen neuletakki. Ihanan helppoa ja huoletonta!

def-shop reppu

def-shop alekoodi

defshop alekoodi

Keräsin tähän alle vielä muutamia omia suosikkejani naistenosastolta. Valikoimassa on aivan valtavasti superihania tennareita, joista vain muutamat tuohon kollaasiin poimin. Vaatepuolelta löytyy myös paljon kaikkea kivaa syksyyn, joten kannattaa kurkata koko valikoima. Multa löytyy nuo kollaasin Adidaksen polvisukat, ja näistä muutamat kyselivätkin Instagramin puolella, eli näitä löytyy myös DefShopista!

Näistä naistenvaatteistakin saatte sen -10% alen koodilla: karkkipurkki

defshop alekoodi

Tennarit // Mekko // College
Mekko // Tennarit // Sukat
Huppari // Leggarit // Tennarit

Löytyikö postauksessa näkyvistä tuotteista lemppareita?