VIIKONLOPUN TO DO

Tänä viikonloppuna…

♥ Käy kirjastossa. No, tämä me jo ehdittiinkin tehdä, siitä piti huolen ekaluokkalainen, jolla ei ole ollut kahteen päivään luettavaa. Siis KAHTEEN päivään, haha! Nyt on pino Supermarsuja ja muita suosikkeja ja mulle löytyi mm. eka Konmari-kirja ikinä. Kohta on koti järjestyksessä.

♥ Yritä nyt vihdoin ehtiä sinne Särkänniemeen! Me ollaan käyty Koiramäessä ja Särkänniemessä ehkä sata kertaa tänä kesänä, mutta koulujen alettua ei olla ehditty sinne ollenkaan. Olisi kiva ehtiä sinne vielä, kunnes huvipuisto sulkeutuu talven ajaksi.

♥ Paista lättyjä. Tai vohveleita. Joo vohveleita, koska niitä on sata kertaa helpompi tehdä.

♥ Katso esikoisen kanssa ensimmäinen Harry Potter elokuva. En tiedä kumpi meistä on tästä enemmän innoissaan, heh. No, lapsi varmaan. Hän on odottanut tätä ainakin puoli vuotta, ja eka osa on luvattu katsoa, kun lapsi täyttää seitsemän vuotta. Tuo päivä on siis vasta ensi viikolla, mutta koska sen viikon viikonlopulle on kaikenlaista hässäkkää tiedossa, ajattelin että voitaisiin aikaistaa tuota leffan katselua jo tälle viikonlopulle.

♥ Kokeile yhtä uutta kasvisruokaa. Heinäkuun alussa päätin lopettaa punaisen lihan syönnin terveys- ja maailmanpelastussyistä. Syön siis edelleen kanaa ja kalaa, enkä nyt niin tarkka ole siitä punaisesta lihastakaan, mutta perus arjessa haluaisin sitä punaista lihaa välttää. Ei siis enää lapsiperheen helppoa suosikkia, jauhelihaa! Niin ja olen siis aivan surkea noissa kasvisruuissa, kaikenlaiset quornit, seitanit ja muut ovat aivan outoja mulle…

♥ Suunnittele jo vähän esikoisen syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat jo ensi viikolla! Juhlat on tällä kertaa onneksi ulkoistettu, mutta tarjottavat hommataan itse, joten näitä voisi kyllä jo vähän miettiä. Vaikka luulen, että tässäkin mennään nyt helpolla ja kakun sijaan katetaan jäätelöbuffet. Meillä on muuten ennenkin ollut lastenjuhlissa jätskibuffet ja se on kyllä ollut aina ihan hitti!

♥ Nuku myöhään ja veny pitkään aamupalapöydässä. Myöhään tarkoittaa kasiin, mikä ei kyllä oikeasti ole myöhään. Mutta pelkästään jo hidas ja pitkä aamiainen on aivan parasta!

♥ Hoida parit rästikuvaukset ja pari muuta (superkivaa) työjuttua, mutta älä enempää, koska on viikonloppu. Mulla on muuten aika pitkään ollut vähän sellainen tylsistymisvaihe yrittämistä, tai oikeastaan verkkokauppaa kohtaan, mutta nyt olen täynnä uusia ja loistavia (haha!) ideoita, enkä malta odottaa, että ehdin niitä toteuttamaan!

perheblogi

Mukavaa viikonloppua!