UUTTA OLOHUONEESSA JA ALEVINKKI SISUSTUKSEEN

sisustusblogi

Yhteistyössä Ellos

Meillä on ollut olohuoneessa aikaisemmin pyöreä vaaleanpunainen pöytä, ja vaikka se oli mun mielestä aivan ihana, niin kaipasin olkkariin vähän isompaa ja tukevampaa sohvapöytää.

Yleensä tykkään pitää sohvapöydän melko tyhjänä, mutta viikonloppuisin on kiva lasten kanssa kattaa pöydälle pientä naposteltavaa ja kokoontua olohuoneeseen katsomaan yhdessä leffaa.

Meillä on olohuoneessa pieni Elloksen marmorinen sivupöytä, johon ollaan oltu tosi tyytyväisiä, joten lähdin katselemaan vastaavaa pöytää isompana sohvapöydäksi.

Ellokselta löytyikin marmoripöytiä useampaakin erilaista, ja eri värisillä rungoilla. Meidän sivupöytä on mustalla rungolla, joten halusin sohvapöydänkin samalla värityksellä. Malliltaan tämä suorakaiteen mutoinen iso sohvapöytä oli justiin sitä mitä olin hakenut, ja livenäkin pöytä osoittautui aivan täydelliseksi! Painavan marmorikannen ansiosta pöytä on myös tosi tukeva, mikä on lapsiperheessa aina kiva juttu.

Mikään huolettomin vaihtoehto marmoripöytä ei siinä mielessä ole, että huokoinen materiaali imee tahrat helposti itseensä, mutta tätä varten on onneksi myynnissä marmorinsuoja-aineita. Nyt täytyisikin muistaa käydä tuota ainetta ostamassa, niin saadaan pidettyä pöytä siistinä! Toisaalta, ei olla kyllä käsitelty sitä sivupöytääkään vielä kuinkaan, ja se on pysynyt tosi hyvänä. Mietin myös, että JOS tuo marmorikansi menisikin pilalle, niin runko itsessäänkin on niin kaunis, että siihenhän voisi teettää vaikka puukannen. Mutta koitetaan nyt tulla toimeen tuon marmorin kanssa, sillä tykkään siitä tosi paljon!

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustus olohuone

Elloksella on vielä muutaman päivän ajan sisustustuotteet -20% alennuksessa, ja tuo ale koskee tällä kertaa myös huonekaluja, eikä aleen tarvitse erillistä koodia.

Nyt kannattaa siis kurkkia paitsi huonekalut, niin matot, petivaatteet ja muut sisustusjutut läpi, ja hyödyntää tuota alea. Kampanjahinnat ovat voimassa 3.9. asti.

Koko sisustusvalikoiman löydät täältä.

sisustusblogi

ellos alekoodi sisustus

Pöytä // Matto // Nojatuoli

Aurinkoista päivää!

*Pöytä saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä