VIMMA X NOKIAN NEULOMO PRISMOISSA!

Kaupallinen yhteistyö: Prisma X Vimma X Nokian Neulomo ja Suomen Blogimedia

vimma x neulomo x prisma

Meinasin kiljua riemusta, kun kuulin, että kaksi suosikkiani, kotimaiset Vimma ja Nokian Neulomo ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja luoneet Prismalle aivan uniikin lastenvaatemalliston.

Aivan erityisen tästä lastenvaatemallistosta tekee se, että malliston vaatteissa on käytetty Nokian Neulomon ylijäämäkankaita. Ylijäämäkankaat ovat siis saaneet näissä tuotteissa uuden elämän, ja vastaavasti ylijäämäkankaita hyödyntämällä ei ole tarvinnut valmistaa uusia neuloksia. Nerokasta!

Marjut Rahkolan suunnitteleman malliston jokaisessa vaatteessa on vähintään puolet ylijäämäkangasta, osa vaatteista on valmistettu kokonaan ylijäämäkankaista ja osassa on mukana Eri Shimatsukan suunnittelemaa Räpäys-kuosia täydentämässä ja kokoamassa värikirjoa yhteen. Koska jokainen kangaspakka käytetään loppuun, ovat myös kaikki malliston vaatteet väriyhdistelmiltään uniikkeja. Aivan mahtavaa on myös se, että tämä mallisto on suunniteltu nimenomaan Prismalle, sillä silloin vaatteet ovat helposti lähes kaikkien saatavilla. Vaatteet löytyvät myös Prisman verkkokaupasta.

vimma neulomo prisma

prisma vimma

vimma prisma

Ja sitten niihin vaatteisiin. Ne ovat ihania! Reippaita ja raikkaita värejä on helppo ja hauska miksailla ja mätsäillä keskenään. Tällaiset vaatteet ovatkin ihan parhaita, joita voi yhdistellä huolettomasti toisiinsa. Materiaalit ovat aivan ihanan pehmeitä, juuri sellaisia, joihin lapsensa haluaa pukea.

Tämä meidän kuopus on melkoisen tarkka vaatteistaan. Siinä missä isoveli on ilahtunut jokaisesta äidin ostamasta vaatekappaleesta, ei kuopukselle kelpaakaan mikä tahansa vaate. Joustamattomat farkut ovat ihan nounou, ja vääränlainen kuosi saattaa olla syynä siihen, ettei vaatetta suostuta pukemaan päälle.

Lapsen lemppari asukombo on supermukavat leggarit ja trikoopaita, enkä ihmettele, sillä sellaisilla vaatteilla on varmasti mukava leikkiä ja liikkua. Leggingsit ovat myös tosi kätevät päiväkodissa, sillä niiden päälle on lapsen helppo sujauttaa ulkoiluhousut.

Arvasin, että lapsi ihastuu näihin Vimma X Nokian Neulomo vaatteisiin, mutta yksi vaate nousi aivan erityisesti lapsen suosikiksi. Tuohon mustaan hapsuhihaiseen paitaan lapsi rakastui! ”Aivan kuin lepakko! Saanko laittaa nämä vaatteet päiväkotiin?” 

vimma prisma

vimma prismasta

vimma lastenvaatteet prismasta

Olen kyllä tosi iloinen siitä, millainen innostunut pöhinä tällä hetkellä käy kotimaisten ekologisten ja eettisten lastenvaatemerkkien ympärillä. On aivan ihanaa, että monet valitsevat mieluummin vastuullisesti tuotettuja vaatteita kertakäyttömuodin sijaan. Meillä monet vaatteet kierrätetään isoveljeltä pikkuveljelle, ja senkin jälkeen laadukkaat vaatteet ovat vielä käyttökelpoisia seuraaville käyttäjille.

Itse tutustuin lasten merkkivaatteisiin kuusi vuotta sitten, kun oli aika etsiä vauvanvaatteista ulos kasvaneelle esikoiselle taaperokoon vaatteita. Ketjuliikkeiden voimakkaasti sukupuolikoodatut vaatteet eivät innostaneet ja lopulta löysin lastenmerkkivaateliikkeestä iloisen värisiä leikkisiä ja lapsekkaita lastenvaatteita. Hurahdin lastenvaatteiden ihanaan ulkonäköön, mutta käytännön kautta huomasin, että ekologiset materiaalit sopivat lapsen herkälle iholle paljon paremmin.

Tässä vuosien varrella on valikoima on kasvanut aivan hurjasti, ja nykyään ekologisia, eettisiä ja vastuullisesti tuotettuja lastenvaatteita on jo helppo löytää ja niitä on kaikkien saatavilla. Viimeistään nyt tämän uuden Vimma X Nokian Neulomo lastenvaatemalliston myötä, kun designvaatteet ovat saapunut myös Prismoihin!

vimma lastenvaatteet

Mitäs pidit malliston vaatteista?