PARASTA JUST NYT

papu kanto

Tämän hetken paras…

…Sarjavinkki. Pidin kovasti Netflixin Ozark-sarjasta jo ekan kauden aikana, mutta nyt kun sarjan toinen tuotantokausi ilmestyi, olen jäänyt sarjaan aivan koukkuun. Justiin sopivan jännää (eli aivan pikkuisen jännää vain) iltoihin, kun lapset on saatu nukkumaan ja on kiva istahtaa hetkeksi nollaamaan päivän puuhia. Tämä siis kertoo rahanpesusta, huumekartellista ja muusta jännästä ja kannattaa tietty aloittaa siitä ekasta kaudesta.

…Kosmetiikkalöytö. Olen ollut aika laiska ihonhoitaja, eli putsaan meikit iltaisin meikinpuhdistusaineella ja käytän kosteusvoidetta ja joskus satunnaisesti käytän kasvonaamioita ja kuorinta-aineita. Haluaisin panostaa ihonhoitoon enemmän (eikä tällä ole mitään tekemistä sen kanssa, että täytän kohta 40, kröhöm…), koska mun mielestä kaikkein paras ”meikki” on kaunis ja hyvinvoiva iho. Uusin löytö on Lumenen Valo-sarjan hoitovesi, joka on ollut nyt jonkin aikaa käytössä ja iho tuntuu jo nyt paljon paremmalta! Seuraavaksi täytyy etsiä vastaava tuote luonnonkosmetiikasta, kun tämä purnukka on käytetty loppuun.

…Koukutus. Siis vitsit, olen TAAS koukussa kokikseen! Olen kyllä aivan totaalinen kolaholisti, jonka ei pitäisi juoda ollenkaan kokista, jos haluaa välttää koukutuksen. Voisin juoda kokista milloin vain, mutta koitan nyt rajoittaa tämän lipittämisen vain viikonloppuihin. Onneksi tämä ei nyt kamalan vaarallinen koukutus ole, vaikka ei se kokis varsinaisesti mikään terveysjuomakaan ole.

…Sääilmiö. Sumuiset aamut, siis niin ihania! Harmi, että en ole kovinkaan aamuvirkku, sillä olisi ihanaa aloittaa päivät kävelylenkeillä sumuisissa syysaamuissa. Rakastan myös tätä lämmintä alkusyksyä. Siis nyt on jo syyskuu, ja ulkona voi hiihdellä lyhyissä hihoissa, ihanaa!

papu kantomekko

papu kanto

perheblogi

…Vaatekappale. Olen nyt pahasti jämähtänyt näihin ihaniin Papun lyhythihaisiin Kanto-mekkoihin, joita hamstrasin alemyynneistä. Mutta kun nämä mekot ovat vain niin mukavia ja monikäyttöisiä! Mekko on helppo asustaa erilaisilla leggareilla, sukkiksilla tai polvisukilla eri tilanteisiin sopivaksi, ja se menee myös villatakin kanssa syksyn viileinäkin päivinä.

…Juhlahössötys. Esikoisen kaverisynttäreitä vietettiin viime viikolla aivan superhelpolla kaavalla juhlat ulkoistaen, mutta nyt on aika hössöttää juhlasuunnitelmien kanssa, kun parin päivän päästä kokoonnutaan sukulaisten kanssa juhlimaan molemman pojan synttäreitä. Mitään monimutkaista ja vaikeaa en todellakaan ole suunnittelemassa, vaan jotain simppeliä, mutta ihanaa tarjottavaa ja syksyyn sopivaa teemaa helpoilla koristuksilla on tulossa. Mutta vitsit, onpa kivaa taas juhlahössöttää!

…Innostus. Graafisen suunnittelijan opinnoissa on vihdoin päästy mun eniten odottamaan aiheeseen, Illustrator-ohjelman käyttöön! Harmi vaan, että noissa HDS opinnoissa ei kamalan paljoa ehditä yhteen aiheeseen paneutua, vaan paljon joutuu opiskelemaan omatoimisesti, mutta silti, olen aivan intona tästä mulle uudesta ohjelmasta! Nyt vaan täytyisi löytää aikaa harjoitella niitä juttuja, joita ohjelmalla haluaisin oppia tekemään.

…Kauneusilmiö. Kaikkien ripsipidennys- ja microbladingkulmabuumien jälkeen tuntuu jotenkin aivan ihanalta tällä hetkellä nousussa oleva luonnollisuus! En kyllä itse täysin meikittä viihdy, mutta tykkään itsekin tällä hetkellä aika kevyestä ja luonnollisesta meikistä, enkä voisi kuvitellakaan mitään ripsipidennyksiä enää itselleni. Tosin sellaisista kestotaivutuksista kyllä vähän haaveilen, haha!

…Hämmästys. Esikoinen osti viikko sitten syntymäpäivälahjaksi saamillaan rahoillaan neljännen Harry Potter kirjan, ja ajattelin siitä riittävän luettavaa useammaksikin viikoksi. Mutta nyt viikon jälkeen tuosta melkein 800 sivuisesta kirjasta on luettu jo puolet! Mistä ihmeestä löydetään yhtä koukuttavaa ja kiinnostavaa luettavaa, kun Potterit on kahlattu läpi… Onneksi sarjaan löytyy vaikka minkälaista oheiskirjaakin, joten luettavaa kyllä piisaa vielä pitkäksi aikaa.

perheblogi

papu kantomekko naisille

tyyliblogi 40+

Asu: Mekko Papu // Leggarit Blaa // Kengät Svea

Sellaisia parhaita juttuja täällä, mitäs siellä?