ALEKOODI REIMAN UUTUUKSIIN!

reima alekoodi

Reiman AW18 näyttää aikas ihanalle! Reippaita ja raikkaita värejä ja ihanan paljon yksivärisiä vaatteita, joita on helppo yhdistää muihin vaatteisiin ja asusteisiin.

Hauskaa on myös se, että mallistossa on muunneltavia ja monikäyttöisiä vaatteita, kuten ”3 in 1” -takki, jossa on irroitettava ja erikseen käytettävissä oleva sisätakki. Samassa takissa on siis kaksi erillistä takkia, joista toisen voi pukea vuoreksi, jolloin takki menee myös viileämmillä keleillä.

Tykkään myös hurjasti mallistossa olevista kevytuntuvavaatteista, sillä mun mielestä aika usein on ollut niitä kelejä, jolloin välikausivaatteet ovat jo vähän liian vähän, mutta paksu toppa on kuitenkin aivan liikaa. Silloin kevytuntuvavaatteet ovat juuri sopivia, ja näistäkin löytyi mm. hauska ”2 in 1” -takki, josta saa hihat pois ja takkia voi silloin käyttää myös toppaliivinä.

Ja sitten se paras osuus, eli alekoodi Reiman valikoimaan ja koodi käy myös uutuustuotteisiin! Koodilla: SUPERVIIKKO15 saa -15% alennuksen Reiman valikoimasta ja tuo koodi on voimassa tämän viikon ajan, eli 16.9. asti.

Kannattaa siis kurkistaa vaatekaappiin ja miettiä onko vielä jotain hankkimatta syksyä tai talvea varten. Tässä pieni muistilista mitä vaatetta olisi hyvä löytyä, että pikkuisten on mukava ulkoilla säällä kuin säällä.

SYKSYYN:

  • Softshell- tai kuoriasu
  • Sadekamppeet
  • Fleecetakki lämpöisiin syyspäiviin
  • Kumisaappaat
  • Vedenpitävät välikausikengät
  • Pipot ja hanskat

TALVEEN:

  • Toppahaalari tai toppatakki- ja housut
  • Talvikengät
  • Lämpöinen kerrasto
  • Talvihattu, kintaat ja muut asusteet

Koko Reiman valikoiman löydät täältä.

reima alekoodi

reima alekoodi

reima alekoodi

reima ale

reima alevinkki

reima alekoodi

reima alekoodi

Mitäs tykkäsitte kuvien vaatteista? Koko Reiman valikoiman löydät täältä ja muistakaa hyödyntää -15% ale koodilla: SUPERVIIKKO15

Aurinkoista viikkoa!

Sis. mainoslinkkejä