IHANA TALVITAKKI JA -25% ALEKOODI!

takki house of brandon

Vaikka vielä ei ole tarvinnut muutamaa kertaa lukuunottamatta ottaa syystakkejakaan käyttöön, olen jo silti aivan pikkuisen kurkkinut talvitakkivalikoimaa. Ja kuten ehkä huomaattekin, ei se jäänyt pelkkään kurkkimiseen, vaan tilasin jo talvea varten tämän ihanan Vero Modan vaalean parkan*

Takki on juuri kaikkea sitä, mitä olin talvitakilta toivonutkin! Ihana pitkä malli menee leggareittenkin kanssa, takissa on ihana (teko)karvareunuksinen huppu ja isot taskut. Rakastuin myös tuohon kauniiseen väriin, mukavaa vaihtelua kaikkien mustien ja tummansinisten takkien jälkeen. Tätä samaa takkia löytyy myös monessa muussakin värissä, ja viininpunainen oli mun toinen lemppari.

Sekä takki, että söpö Suomessa käsin neulottu merinovillainen Makian tupsupipo* löytyi House of Brandonin valikoimasta, jonka takkivalikoima on aivan huikea! Valikoimasta löytyy aivan valtavasti jo toppatakkeja, mutta myös syystakkeja on loistava valikoima. Uutuuksista löytyy myös supersuosittuja Makian takkeja syksyyn ja talveen! Varsinkin Makian Fishtail-parkatakit on myyty yleensä nopeasti loppuun, joten kannattaa olla nopea, jos sellaisen haluaa tilata.

Koodilla: SUPERVIIKKO saatte kaikista naisten, miesten ja lasten takeista -25% alennuksen, eli aivan loistava tilaisuus päivittää syys- ja talvitakkitilanne! Koodi on voimassa tämän viikon ajan, eli 16.9. asti. Alekoodi koskee takkien lisäksi myös neuleita, joten kannattaa kurkata myös neulevalikoima!

Takit löydät täältä.

takki alekoodi

house of brandon alekoodi

tyyliblogi 40

No niin, enää puuttuu pikku pakkanen ja pieni lumituisku, niin alan olla jo talvifiiliksissä. Mutta onneksi vielä on syksyä jäljellä, sillä haluan kyllä ehtiä ottamaan ne lemppareimmat syystakitkin käyttöön ennen talven pakkasia.

Mun omat syyslempparit löytyy kaapista jo valmiiksi, mutta lapset olivat tuttuun tapaan kasvaneet edellisen kauden vaatteista ulos, joten lasten syyskampejuttua on tulossa tänne blogiin vielä tämän viikon aikana. Aivan loistavia juttuja ollaankin löydetty, mutta niistä lisää aivan pian!

muotiblogi 40

muoti tyyli blogi

Mukavaa päivää!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä