PARHAAT ULKOILUHOUSUT KOULULAISELLE!

house of brandon lastenvaatteet

Tuttuun tapaan lapset olivat venähtäneet kesän aikana niin, että uusille välikausivaatteille oli taas tarvetta. Tänä vuonna näihin vaatepohdintoihin on tullut pikkuisen uusia juttuja esikoisen koulun aloituksen myötä, sillä koululaisilla on pukeutuminen jo pikkuisen erilaista päikkyläisiin ja eskarilaisiin verrattuna. Koulussa ei vaihdeta erillisiä ulkoiluvaatteita välitunnille, joten varsinkin housujen tulisi olla sellaiset, että niillä on mukava olla niin sisällä oppitunneilla, kuin ulkona välituntileikeissäkin. Ja tiedättekös, löysinkin aivan täydellisesti tähän tarkoitukseen sopivat housut!

Koululaisen välikausivaatteille oli kriteerinä vedenpitävyys, mukavuus, toimivuus, laadukkuus ja tietenkin kiva ulkonäkö, ja kaikki nämä kriteeritä täyttyivät helposti, kun löysin ihanan asukokonaisuuden House of Brandonin valikoimasta*.

Yläosaksi löytyi Name it:n softshelltakki (vielä tänään KAIKKI takit -25% koodilla SUPERVIIKKO), alaosaksi Reiman Idea softshellhousut ja asuun sopiva Makian puuvillapipo.

Meillä on aikaisemmin ollut lapsilla syksyyn joko kuorihousuja tai softshellhousuja, jotka on puettu sisällä pidettyjen leggareiden tai collegehousujen päälle. Malliltaan housut ovat siis olleet aika väljiä, ja selkeästi sellaisia ulkoiluhousujen näköisiä. Nämä Reiman Idea housut ovat malliltaan mukavan slimmit, ja nimenomaan tuon mallinsa ansiosta käyvät mielestäni tosi kivasti myös sisähousuiksi! Aivan loistavaa, sillä nyt lapselle ei tarvitse pakata syksyisemmille keleille kouluun mukaan erillisiä ulkoiluhousuja, ja toivoa, että ne eksyisivät naulakosta päälle välitunnilla, vaan näillä samoilla housuilla voi olla niin sisällä, kuin pihallakin. Nerokasta!

Kokohommista vielä sen verran, että lapsi on pikkuisen reilu 120 cm, ja vaatteet ovat kokoa 128. Name it:n takissa tuo koko on juuri sopiva, eli takissa on ihan pikkuisen reiluutta. Reiman housuissa reiluutta on vähän enemmän, eli niissä mitoitus on pikkuisen isompi. Mietin, että housuista olisi voinut olla kokoa pienempikin hyvä, mutta toisaalta slimmissä mallissa pieni ruttu lahkeissa ei niin haittaa, ja reilulla kasvunvaralla housut menevät sitten pidempään. Housuissa on myös säädettävä vyötärö, joten pysyvät myös hoikkisten päälle vähän reilummassakin koossa. Pipo on miesten osastolta one size, mutta näitä Makian pipoja meillä on lapsilla ollut jostain 1-2 vuotiaasta alkaen! Kannattaa siis kurkata naisten tai miesten osastolta nuo Makian pipot, sillä ne käyvät hyvin myös lapsille. Nuo Makian 100% puuvillapipot ovat myös tosi laadukkaita, ja ainakin meillä pipot ovat pysyneet tosi hyvänä, vaikka ovat olleet käytössä tosi pitkään.

välikausivaatteet koululaiselle

välikausihousut koululaiselle

koululaisen välikausivaatteet

House of Brandonilla on vielä tänään voimassa koodi SUPERVIIKKO, jolla saa -25% alennuksen kaikista takeista ja neuleista (ei alennetuista). Koodi koskee siis naisten, miesten ja lasten takkeja ja neuleita.

Valikoimassa on paljon uutuuksia, joten kannattaa kurkata ja hyödyntää alekoodia!

Lasten takit löydät täältä, naisten takit täältä ja miesten takit täältä.

välikausivaatteet alekoodi

välikausitakki alekoodi

name it alekoodiPipo Makia // Takki Name it // Housut Reima // Kengät Viking

Aurinkoista sunnuntaita!

*Vaatteet saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä