MUSTAT NILKKURIT X 2

nilkkurit

Yhteistyössä Ellos

Tiedättehän naistenlehdistä ne listat, joissa luetellaan vaatekappaleita, joita jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä. Siis niitä vaatekaapin peruspilareita, valkoista kauluspaitaa, mustaa nilkkuria ja beigeä trenssiä ainakin.

Mun vaatekaappi näyttää kyllä aika erilaiselta. Kynähameen sijaan sujahdan mieluummin rentoon trikoomekkoon, ja omia vaatekaappini peruspilareita ovatkin mekot, leggarit ja tennarit. Ihanan rentoa ja mukavaa!

Tennarit on ihania, ja käy (mun mielestä) melkein mihin asuun ja tilanteeseen tahansa, mutta näin syksyllä alkaa maa olla ainakin aamuisin jo niin kostea, että kangastennareilla ei olekaan kiva tallustaa joka paikkaan. Yleensä tykkään kaikenlaisista rentoilukengistä, mutta tänä syksynä mun alkoikin tehdä mieli mustia nilkkureita! Haavelin vähän sellaisista chelsea-tyyppisistä mustista nilkkureista, ja klikkasin muutamat jo ostoskoriinkin, mutta sitten ne kuitenkin tuntuivat aina vähän liian naisellisilta ja asiallisilta. Halusin kuitenkin jotain vähän rennompaa ja huolettomampaa.

ellos nilkkurit

nilkkurit

nilkkurit blogiTakki Makia // Reppu Björn Borg* // Leggarit Blaa // Nilkkurit Duffy*

Ellokselta löytyi aivan valtava nilkkurivalikoima, enkä lopulta edes osannut valita lähes 500 kenkäparin valikoimasta vain yksiä kenkiä, vaan tilasin kahdet erilaiset nilkkurit.

Omat suosikkini löytyivät Duffy-merkkisistä kengistä. Merkki oli mulle aivan tuntematon, mutta valikoimassa oli kivan näköisiä ja kohtuuhintaisia kenkiä. Matalavartiset mokkaiset nilkkurit* olivat oikeastaan juuri sitä mitä etsin, mutta ihastuin myös kovasti näihin biker-mallisiin korkeavartisiin kenkiin*.

Viluvarpaille tiedoksi, että molemmissa kengissä on aivan ihanan pehmoinen ja pörröinen teddyvuori, joten kengät menevät varmasti myös talvella! Kummassakin kenkäparissa on myös vetoketju kengän sisäsivulla, joten sujahtavat jalkaan helposti ja nopeasti. Ainakin meillä kaikenlaiset lähdöt lasten kanssa ovat monesti melkoista hässäkkää, eikä silloin ole kiva istua ähisemään ja kiskomaan tiukkavartisia kenkiä jalkaan, vaan jalkaan sujahtaa ne kengät, joihin on nopein hypätä.

nilkkurit blogi

blogi tyyli

Millaisia kenkiä teilllä on syksyyn?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä