MUUTTOILMOITUS!

Mun piti aloittaa tämä viikko höpisemällä jotain syyssuosikeista ja sen sellaisesta, mutta päädyinkin pakkailemaan virtuaalista muuttokuormaa. Blogini nimittäin muuttaa, ja muuttopäivä on jo HUOMENNA! Kääk ja Jee!

Blogini muuttaa täältä Bella-blogeista omalle alustalle, mutta aivan yksin en jää, sillä Karkkipurkki löytyy jatkossa Suomen Blogimedian alta, eli parhaasta seurasta, mitä ikinä voisin blogilleni kuvitella! Siksipä olenkin tästä muutosta aivan superinnoissani!

Mitenkään kamalasti tämän muuton myötä ei mitään muutoksia ole tulossa, blogin ulkoasu hieman muuttuu, mutta perille löytää edelleen tutulla osoitteella www.karkkipurkki.com. Jos olette käyttäneet tuota Bella-blogien osoitetta, kun olette tulleet tänne blogiin, niin kannattaa päivittää nyt muistiin tuo www.karkkipurkki.com, sillä sillä löytää jatkossa parhaiten perille. Ja jos seuraatte blogiani Instagramin tai Facebookin kautta, niin sieltäkin löytää jatkossa linkit blogiini.

Nyt päästän koodaajat muuttohommiin, nähdään me siis jatkossa osoitteessa www.karkkipurkki.com!

Aurinkoista viikkoa!