HUIKEA LUKIJAETU SISUSTAJILLE!

laa laa living

Nyt olisi aivan huikeaa lukijaetua luvassa! Laa Laa Livingin supersuosittuja ja loppuunmyytyjä pupuseinäristikoita on tulossa taas lisää ja näistä on ennakkotilaus jo auki. Seinäristikoita voi (ja kannattaakin) siis tilata jo nyt ennakkoon, ja ristikot toimitetaan sitten marraskuussa heti kun saapuvat varastoon.

Ja nyt olisi luvassa lukijoilleni loistava etu, sillä koodilla: KARKKIENNAKKO saatte ennakkotilaustuotteista -20% alennuksen! Koodi on voimassa 21.10. asti, joten kannattaa käydä tekemässä tilaus vaikka heti. Ennakkoon tilattavissa tuotteissa on siis tätä loppuunmyytyä pupua neljässä eri värissä ja myös suosittua Basic-seinäristikkoa mustana, sekä taloristikkoa mustana ja valkoisena.

Seinäristikkoahan voi käyttää vaikka miten monella tavalla, sillä se sopii niin työhuoneeseen tärkeille muistilapuille, lastenhuoneeseen piirustuksille, valokuville ja postikorteille, eteiseen vaikka avaimille ja muille tärkeille asioille tai vaikka keittiöön saksille, kauhoille ja muille ripustettaville työvälineille.

Kannattaa samalla kurkata myös Laa Laa Livingin uudet ja tosi edulliset seinätarrat! Seinätarroissa on muutamia eri malleja ja tarrat maksavat vain 10 euroa arkki!

Koko valikoiman löydät täältä.

työhuone blogi

laa laa living

sisustusblogi

perheblogi

Mukavaa uutta viikkoa!