50 EURON TOPPAHAALARI – SOVITUSKUVIA JA KOKEMUKSIA

edullinen toppahaalari

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen aikaisemminkin vinkkaillut tästä superedullisesta ja hintalaatusuhteeltaan loistavasta toppahaalarista ja tällä kertaa olisi vuorossa sovituskuvia haalarista tämän vuoden uudessa ja aivan ihanassa pingviinikuosissa*.

Meillä tosiaan oli tämä aivan sama haalari toisessa kuosissa myös viime talvena, ja olin haalariin niin tyytyväinen, että tilasin saman haalarin esikoiselle myös tälle talvelle. Viime talvena lapsella oli käytössä kaksi toppahaalaria, tämä edullinen Elloksen haalari ja sitten kalliimpi merkkihaalari. Kumpaakin haalaria käytettiin paljon, ja talven jälkeen selkeitä käytön jälkiä löytyi vain kalliimmasta haalarista, joka kului useasta kohdasta puhki! Myös tälle talvelle lapsella on kaksi settiä, toppatakki ja toppahousut -kombo kouluun ja muuhun ”siistimpään menoon” ja sitten tämä edullinen haalari pulkkamäkihommiin ja muihin vauhdikkaampiin talvipuuhiin.

Haalari on mukavan lämpöinen, varmasti sinne -15% asteeseen sillä tarkenee aivan sellaisenaan, ja sen jälkeen pukemalla alle lämpöisen välikerroksen pärjää haalarilla myös kovemmilla pakkasilla. Haalarin ominaisuudet ovat hintaansa nähden aivan loistavat! Vedenpitävälle haalarille luvataan 3000 vesipilariarvoa kolmen pesun jälkeen, haalarissa on teipatut saumat ja se on käsitelty vedenpitäväksi ympäristöä säästävällä käsittelyllä (Ei sisällä PFC-yhdisteitä). Haalarista löytyy säädettävä vyötärökuminauha ja vahvikkeet pepun ja polvien kohdalta. Lisää ominaisuuksista voi lukea tuotetiedoista.

Haalarin normaalihinta on noin 70 euroa, mutta haalari on tällä hetkellä mukavassa -25% alessa, joten hintaa jää vain noin 50 euroa! Kaikki tämän talven kuosit löydät täältä.

ellos toppahaalari

ellos toppahaalari

toppahaalari ellos

Mitoituksesta sen verran, että malliltaan haalari on mukavan kapea ja aikalailla kokoaan vastaava. Ehkä inasen nafti, ei ainakaan mitään kovin reilua mitoitusta. Meidän ekaluokkalainen on suunnilleen 122 senttiä pitkä, ja haalari on kokoa 128. Koko on juuri oikea, haalarissa on pikkuisen reiluutta, mutta ei kuitenkaan mitään suuren suurta kasvunvaraa. Luulen kuitenkin, että tämä haalari mahtuu pojalle kevääseen asti, sillä meillä lapset eivät kasva mitään hurjaa vauhtia.

Ellokselta löytyy toki paljon muitakin haalareita ja ulkovaatteita, ja tällä hetkellä siellä onkin kaikki takit ja kengät jopa -30% alessa ja tuo ale koskee myös merkkituotteita (koskee naisten, miesten ja lasten tuotteita)! Myös asusteita löytyy hyvä valikoima, ja tilasinkin lapselle tällä kertaa talveksi Reiman toppahanskat*. Hanskat vaikuttavat aivan superlämpöisille, joten näissä pikkuiset sormet pysyvät varmasti lämpöisinä kovemmillakin pakkaskeleillä.

ellos lastenvaatteet

edullinen ja hyvä toppahaalari

lastenvaatteet blogi

Jokos teillä on talven toppavaatteet ostettu?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä