KÄTEVÄÄ KEVYTTOPPAA JA -25% ALEKOODI!

lastenvaatteet

Meillä on yleensä ollut syksyisin lapsilla softshell- tai kuoriasut ja sitten pakkasille toppavaatteet. Välikausivaatteiden alle on sitten puettu kerroksia, kun ilma on viilennyt, mutta toppa on ollut vielä ihan liikaa. Mä itse taas olen käyttänyt noilla nollan asteen molemmin puolin keikkuvilla keleillä kevyttoppaa, ja tällä kertaa tilasin sellaista myös koululaiselle!

Noita hassuja kelejä, kun välikausivaatteet alkavat olla liian vähän, mutta toppa vielä aivan liikaa, on viime vuosina ollut tosi paljon ja uskon, että tälle kevytuntuvatakille* tulee paljon käyttöä. Toki softshelltakki + fleecetakki kombolla pärjää varmasti myös, mutta yksi takki on kyllä paljon kätevämpi varsinkin koululaiselle, jolla varmasti on kiire välitunnilla ulos ja välikerrokset saattavat unohtua kiireessä naulakkoon roikkumaan. Makian pipoista meillä on tykätty tosi paljon. Nyt syksyllä puuvillapipo on ollut juuri sopiva, mutta talven kylmiä kelejä odottamaan tilasin jo tuon lämpöisen Suomessa käsin neulotun merinovillapipon*.

Ja sitten olisi luvassa loistava alekoodi! Koodilla: KIDS25 saatte House of Brandonin kaikista lastenvaatteista -25% alen, ja valikoimassahan on aivan hukeita brändejä, kuten Reima, Molo, Vimma, Makia, Levis jne. Alekoodi koskee niin talven uutuuksia, kuin jo alennettujakin tuotteita, joten kantsii käydä kurkkaamassa, jos vaikka toppakamppeet vielä puuttuvat! Valikoimasta löytyy aivan ihania toppahaalareita mm. Mololta ja Reimalta, ja tosi kauniita toppatakkeja koululaisille. Alekoodi on voimassa tämän viikon ajan, eli 21.10. asti. Koko valikoiman löydät täältä.

lastenvaatteet house of brandon

reima alekoodi

reima alekoodi

Aurinkoista päivää!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä