VINKIT PAREMPAAN JA VIRKEÄMPÄÄN ARKEEN!

 

Kaupallinen yhteistyö: Becel ja Suomen Blogimedia

becel

Tiedättehän, kun kesällä auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta sitä aivan pursuilee hyväntuulista energiaa ja tuntuu, kuin vuorokaudessa olisi tuntejakin enemmän? Ja sitten on nämä valoisat ja lämpöiset syyspäivät, kun tekisi mieli tallustella pitkin metsäpolkuja värikkäiden lehtien rapistessa jalkojen alla, ja joka paikassa on niin kaunista, että vain hymyilyttää.

Kohta kuitenkin on edessä se harmain vuodenaika, kun ulkona on pimeää ja märkää, ja kaikki vähän väsyttää. Onneksi silloinkin on mahdollisuus hyvinvoivaan ja energiseen oloon, sillä sellaisen vähän paremman ja virkeämmän arjen voi saada omilla valinnoillaan!

♥ Liiku

Kaikkien ei tarvitse olla hikilenkkejä pinkovia sporttipirkkoja, vaan reippaat kävelylenkitkin antavat energiaa arkeen. Suosittelen kuulokkeita ja äänikirjoja, niin seuraavaa lenkkiä ei meinaa malttaa edes odottaa! Suosittelen myös askelmittaria, apua miten koukuttavaa seurattavaa!

♥ Syö hyvin

Varmasti jokainen tietää, että syömisillä on aivan hirmuisen suuri merkitys omaan jaksamiseen. Lado lautaselle värikkäitä kasviksia, kevyttä kalaa ja herkuttele hedelmillä. Muistathan myös supertärkeät rasvahapot, jotka vaikuttavat hurjan moneen asiaan, kuten muistiin, ihoon ja hermostoon. Hyviä rasvahappoja saa mm. Becel levitteistä, ja oma lempparini on Becel Voi & Kasviöljyt. Rakastan voin makua, mutta se ei ole kovinkaan terveellistä, joten siksi suosin täyteläisen makuista, mutta terveellisempää vaihtoehtoa. Becel Voi & Kasviöljyt sisältää 70% pehmeitä, eli niitä hyviä rasvoja!

♥ Tee kivoja juttuja

Mun arkea piristää aivan superpaljon pienet kivat jutut. Näitä ei todellakaan tarvitse tehdä joka päivä, tai edes joka viikko, mutta silloin tällöin on mukava piristää tavallista arkea. Käynti lempparikahvilassa, leffailta kotona tai lounas ihanassa sushiravintolassa antaa aivan hirmuisesti energiaa ja iloa arkeen.

♥ Muista juoda

En juuri koskaan ole janoinen, ja siksi helposti unohdan juoda. Juomattomuus väsyttää, ja senkin takia olisi tärkeää muistaa lipitellä vettä pitkin päivää. Kun veteen puristaa (luomu)sitruunanmehua, saa mukana paljon hyviä vaikutuksia! Sitruunavesi mm. puhdistaa ihoa, auttaa ruuansulatusta ja antaa energiaa.

♥ Lähde retkelle

Tämä on mun aivan lemppari ja suosittelen kaikille! Pelkkä metsässä kävely antaa aivan valtavasti energiaa ja hyvää mieltä, mutta hauskempaa siellä on silloin, kun mukaan pakkaa eväät ja keittää metsässä nokipannukahvit. Joskus haluaisin jäädä metsään telttaan yöksi, mutta vielä en ole uskaltanut, hah!

♥ Lepää ja ota rennosti

Välillä on hyvä ottaa vain ihan rennosti ja hyggeillä höyryävä teekuppi kädessä. Joskus niiden rästilistojen unohtaminenkin nollaa mukavasti ja hyvin levänneenä jaksaa taas purkaa pyykkivuoria.

becel

becel

becel

Jos mietit mitä pakkaisit sinne syksyiselle metsäretkelle evääksi, niin tee vaikka näitä herkullisia savulohimuffineita!

Savulohimuffinit

Tarvitset nämä:

  • 150 g Becel Voi & Kasviöljyt
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 150 g lämminsavulohta
  • 100 g juustoraastetta
  • 1 paprika
  • 1 purkki kermaviiliä
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta

Ja näin ne tehdään:

Sulata Becel Voi & Kasviöljyt ja lisää mukaan haarukalla kevyesti vatkaten kananmunat. Lisää seokseen yrttisuola, lämminsavulohi, juustoraaste, pieniksi kuutioiksi pilkottu paprika ja kermaviili ja sekoita. Lisää varovasti haarukalla sekoittaen mukaan vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.

Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.

Becel ja lohi tuovat muffineihin runsaasti hyviä rasvoja, joten näitä herkkupaloja voi syödä hyvällä omallatunnolla!

becel

becel

Aurinkoisia syyspäiviä!