IHANA UNTUVAPARKA -30%!

ellos untuvatakki

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen tullut kyllä vuosi vuodelta mukavuudenhaluisemmaksi, eikä kylmä ja pimeä vuodenaika houkuttele ollenkaan. Rakastan kyllä lunta ja valoisia talvipäiviä, ja jos saisi tilata, niin sellainen viisi astetta pakkasta ja kevyt lumipeite koko talveksi kiitos!

Siltä varalta, että niitä paukkupakkasiakin on tulossa, olen kurkkinut talvitakkivalikoimaa, ja etsinyt sellaista megalämmintä, mutta samalla tyylikkään näköistä toppatakkia. Ei kuulosta helpolle hommalle, mutta onnekseni sellainen löytyi!

Olen ollut tosi tyytyväinen Elloksen Áhkkà -merkin takkeihin, niissä on ollut aivan loistava hintalaatusuhde, joten luottavaisin mielin tilasin tämän Áhkkàn untuvaparkan* testiin.

Takki näytti kuvissa tosi kivalle, mutta livenä tämä oli kyllä vielä sata kertaa ihanampi, kuin tuotekuvissa! Ja niin lämpöisen tuntuinen! Ihastuin etenkin takin ulkonäköön, sillä tämä ei ole ollenkaan sellainen perinteisen untuvatakin näköinen, vaan mallinsa vuoksi kelpaa hyvin vaikka kaupungillekin. Pääasiassa hankin takin kuitenkin talven ulkoiluun, ja siihen tarkoitukseen se varmasti sopiikin aivan täydellisesti. Tykkään kovasti myös takin pitkähköstä mallista, sillä silloin se ei näytä yhtään pöhköltä mekkojenkaan kanssa.

Ja tiedättekös miksi vinkkailen tästä takista nyt? No siksi, että tämä takki on juuri nyt Elloksella -30% alessa!

Lähtöhintakin oli untuvaparkalle ihan kohtuullinen, mutta aleprosentti on kyllä sen verran hyvä, että takin saa nyt tosi mukavaan hintaan.

Elloksella oli nyt paljon muitakin tuotteita alessa ja koko valikoiman löydät täältä.

untuvatakki ellos

ellos toppatakki

talvitakki ellos

ellos alekoodi

ellos alekoodi

Aivan ihana takki, vai mitä?

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä