-30% TOPPAVAATEVINKKI

lindex toppahaalari

Onko joku muukin yhtä lapsellisen innoissaan siitä ohuesta valkoisesta kuurakerroksesta, joka on muutamana aamuna ollut maassa? Mun mielestä on aivan ihanaa, kun ilmassa on talven merkkejä, sillä en tykkää ollenkaan pimeästä ja märästä, vaan odotan jo innolla lunta ja pieniä pakkasia.

Ollaan otettu jo toppavaatteitakin käyttöön, esikoinen on kulkenut koulumatkat kevyttopassa, ja pikkuveljelle otettiin jo toppahaalari eräänä pakkaspäivänä käyttöön. Tämä haalari* on Lindexin valikoimasta, ja se onkin ihan ensimmäinen Lindexin ulkoiluvaate, joka meillä on. Kangas vaikuttaa mukavan paksulle ja kestävälle, joten uskoisin tämän kestävän myös kulutusta. Vesipilariarvo haalarilla on 2000, eli haalarin pitäisi kestää pientä tihkusadetta, mutta varsinaisesti vedenpitävä se ei ole. Pienillä pakkasilla haalarilla tarkenee varmasti ihan hyvin sellaisenaan, ja kylmemmillä keleillä sitten lisäämällä lämpöisiä kerroksia alle.

Lindexillä on justiin nyt voimassa kiva alekoodi, sillä koodilla 30off1844 saa -30% alen kaikista naisten takeista ja lasten ulkoiluvaatteista! Harmittavasti tämä haalari on jo aika loppuunmyyty, mutta kannattaa kuitenkin kurkata nuo lasten ulkoiluvaatteet, sillä siellä on myös paljon muuta kivaa, kuten vaikka tämä superihana Panda-toppatakki, jolle tuon alen jälkeen jää hintaa vain 28 euroa! Koodi on voimassa Lindexin verkkokaupassa 4.11. asti.

Tuolta ulkoiluvaateosastolta löytyy muuten aivan ihania asusteitakin! Mun mielestä nämä haalariin mätsäävät nallerukkaset on tosi suloiset ja myös lapsi itse ihastui kovin uusiin kintaisiinsa. Kintaiden pitäisi myös olla vettähylkivät, ja hyvin niissä on pikkuiset kädet kyllä pysyneetkin kuivina ja lämpöisinä.

lindex toppahaalari

lindex toppahaalari

toppahaalari lapselle

toppahaalari lindex

edullinen toppahaalari

Jokos olette ottaneet toppavaatteita käyttöön?

*Saatu Lindexiltä
Sisältää mainoslinkkejä