HIHAT YLÖS JA HOMMIIN!

*sis. mainoslinkin

Muutama viikko sitten tehtiin pikkuisen muutossuunnitelmia meidän ekaluokkalaisen huoneeseen, ja tänään vihdoin käärittiin hihat ja ryhdyttiin hommiin.

Tarkoitus olisi siis sutia tuo seinän alin kolmio toisella sävyllä, sillä tuo Tikkurilan Nefriitti oli kyllä aivan huti meille. Sävyhän on aivan supersuosittu tällä hetkellä ja varmasti aivan ihana moneen muuhun kotiin, mutta itse tunnen oloni kotoisammaksi karkkisävyjen ja neutraalin harmaan keskellä. Teknokselta löytyy aivan täydellinen neutraali harmaa sävy, joka ei taita siniseen, eikä beigeen, ja jota meiltä löytyy useasta muustakin huoneesta, ja sillä maalataan nyt myös tuo Nefriitti piiloon.

No niin, nyt on eka maalikerros sudittu seinään ja huomenna jatketaan! Aivan pian pääsette kurkistamaan lopputulokseen, toivottavasti siitä tulee tosi ihana!

Ps. House of Brandonilla on nyt käynnissä ihan huikea kampanja, osta 3, maksa 2 ja kolmannen tuotteen saa veloituksetta, kun käyttää ostoskorissa koodia PAY2 Verkkokauppaan pääset tästä*.
Esim. tuo miehen Fred Perry college löytyy House of Brandonilta* ja naisille ja lapsille valikoimassa on tietty paljon kivoja juttuja myös!