TALVEN SUOSIKIT -30%

ellos toppatakki

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Jos etsit itsellesi täydellistä untuvaparkaa talveksi, tai lapselle edullista ja hyvää toppahaalaria, niin nyt kannattaa käyttää loistava tarjous hyödyksi!

Tämä superihana untuvaparka on Elloksen Áhkkà-merkin, ja sen saa tänä viikonloppuna -30% alennuksella! Normaalistikin takki on ihan maltillisen hintainen, ja nyt tuolla alella takin saa tosi kivaan hintaan. Tykkään itse hirmuisesti takin mallista, se on mukavan pitkä vaikka mekkojenkin kanssa pidettäväksi. Mitoitus on aika kokoaan vastaava tai inasen reilu, oma takkini on kokoa XS ja käytän yleensä XS ja S kokoja.

Ja sitten toinen tärppi tälle viikonlopulle: Myös tuo Elloksen lasten edullinen toppahaalari, josta olen monta kertaa kertonutkin, on tämän viikonlopun ajan -30% alessa, eli haalarin saa alle 50 eurolla! Meillähän oli siis aivan tämä sama haalari toisella kuosilla myös viime talvena, ja tykkäsin haalarista niin paljon, että halusin esikoiselle sen myös tälle talvelle. Hintaansa nähden haalari on tosi hyvä ja siinä on myös hyvät ominaisuudet. Haalari vastaa mielestäni hyvin kokoaan, tämä haalari on kokoa 128 ja lapsi on noin 123cm pitkä.

Niin ja kannattaa kurkata muutenkin tuonne Ellokselle tänä viikonloppuna, sillä sunnuntaihin 11.11. asti siellä on paljon naisten, miesten ja lasten tuotteita -30% alessa. Valikoiman löydät täältä.

ellos toppahaalari

ellos toppahaalari

untuvatakki ellos

edullinen toppahaalari

Mukavaa viikonloppua!

Tuotteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä