LEGOPÄÄ SÄILYTYSRASIAT – NYT NIITÄ TAAS SAA!

lego pää rasia

Sis. mainoslinkkejä ja saatuja tuotteita

Kun me vuosi sitten tehtiin esikoiselle omaa huonetta, toivoi lapsi uuteen omaan huoneeseensa Legoukon pään muotoisia säilytysrasioita. Helppo nakki toteuttaa tämä toive, ajattelin, mutta vitsit miten väärässä olinkaan!

Selailin vaikka miten monta nettikauppaa, mutta Legopäät olivat joka paikasta loppu.  Päättelin sitten, että niiden valmistus on varmaankin lopetettu ja unohdettiin koko juttu. Mutta arvatkaas mitä aivan hiljattain bongasin… No niitä Legopää rasioita!

Tilasin Lekmeriltä saamallani lahjakortilla kummallekin lapselle kaksi rasiaa, yhden pienen ja yhden ison. Meillä on pojilla monta sellaista tavallista Legopalikan muotoista säilytysrasiaa, joista ollaan tykätty tosi paljon, ja nämä sopivat kyllä hyvin niiden joukkoon. Isomman säilytysrasian koko yllätti, sinnehän mahtuu vaikka mitä! Pienempi rasiakin on yllättävän tilava, mutta sopii hyvin kyllä myös sellaisen pikkutilpehöörin säilyttämiseen.

Mun mielestä kaikenlaiset säilytysrasiat on lastenhuoneissa aivan superkäteviä, sillä silloin kun kaikille tavaroille on oma paikka, on ne kaikkein helpoin siivota leikkien jälkeen pois. Ja plussaa tietenkin siitä, että säilytysrasiat ovat näin hauskan näköisiä!

lego säilytysrasia

legosäilytysrasia

Legopää rasia

Huomasittekos muuten, että esikoisen huoneen seinälle on ilmestynyt uusi sävy? Saatiin maalattua tuo alin kolmio nyt pariin kertaan, ja huonekalutkin on siirretty taas paikoilleen.

Olen aivan supertyytyväinen tuohon muutokseen, huoneesta tuli juuri niin ihana, kuin ajattelinkin! Huoneessa on nyt aivan ihanat ja juuri meidän näköiset sävyt.

Maalia jäi vielä sen verran, että se riittäisi johonkin pikkuprojektiin. Hmmm… Taidetaan kaivaa pensselit esiin taas ensi viikolla!

Ai niin, piti vielä vinkata, että jos käytte kurkkaamassa noita Legopää säilytysrasioita, niin kannattaa samalla katsoa myös Legot tuolta Lekmeriltä, jos sellaisia on vaikka joululahjatoivelistoilla, sillä ainakin nyt siellä näyttää olevan kaikki Legot pienessä alessa!

lego säilytyspää

legorasia

lego pää rasia

Mukavaa uutta viikkoa!