TALVEN TOPPASOVITUS JA -50% ALEVINKKI!

molo haalari

Sis. mainoslinkkejä

Ensi viikolle on vihdoin luvattu muutamia miinusasteita, ja varmasti se kunnon talvikin on vielä jossain vaiheessa tulossa. Me ollaan ainakin jo aivan valmiita paukkupakkasiin ja lumileikkeihin, sillä lasten kaikki talvikamppeet alkaa olla nyt kasassa.

Meillä on yleensä ollut talvea varten pari toppasettiä ulkoiluun (toinen parempi ja toinen edullisempi) ja yksi takki siistimpään menoon. Kuopukselle löytyi edullisempi haalari Lindexiltä, ja paremmaksi haalariksi valkattiin House of Brandonin valikoimasta tämä ihana Molon Polaris-haalari*, joka löytyi lapsen lempivärissä, mustana.

Meillä on ollut Molon haalareita siitä saakka, kun esikoinen oli yksivuotias, ja ollaan oltu merkin haalareihin tosi tyytyväisiä. Meillä on ollut näitä yksivärisiä haalareita, kuosillisia ja raidallisia. Kaikki muut Molon haalarit ovat olleet tosi hyviä ja kestäviä, ainoastaan raidalliseen haalariin en ollut kovin tyytyväinen. Molon yksiväriset ja kuosilliset toppahaalarit ovat pysyneet meillä kovassakin käytössä tosi hyväkuntoisina, joten hyvillä mielin tilasin tämän haalarin tulevalle talvelle.

Mitoitus näissä on aikalailla kokoaan vastaavaa, ja suosittelen valitsemaan muutaman sentin isomman, mikä lapsen pituus on. Meillä esim. on noin 104 cm pitkällä lapsella haalari koossa 110, ja haalari on nyt pikkuisen reilu (ei kuitenkaan liian iso) ja menee varmasti koko talven.

molo kids haalari

Ja sitten vielä yksi loistava alevinkki tälle päivälle!

House of Brandonilla on tänään KAIKKI Calvin Klein ja Tommy Hilfiger -tuotteet -50% alessa koodilla: TOMMY50

Loistava tilaisuus siis hankkia vaikka joululahjoja! Calvin Klein ja Tommy Hilfiger tuotteita löytyy naisille ja miehille ja valikoiman löydät täältä.

house of brandon molo

house of brandon haalari lapset

lastenvaatteet house of brandon

Mukavaa sunnuntaita!

*Saatu House of Brandonilta