6 X 4 ASIAA MINUSTA

house of brandon asu

Nappasin jostain matkan varrelta tällaisen blogihaasteen ja tässä nyt mun vastaukset näihin tosi tärkeisiin kysymyksiin!

Neljä paikkaa, joissa olen asunut

Tampere 1/2. Mun ja mieheni eka koti oli Tampereella, jonne muutettiin aika tasan 20 vuotta sitten!

Tampere 2/2. Meidän toinen yhteinen koti oli ihana vanhaan kenkätehtaaseen remontoitu uunituore kaksio, jota rakastin! Sisustettiin koti 2000 luvun tyylin mukaisesti sinisellä aina sohvasta astioihin, hrrr…

Kun keskusta-asumisen hektisyys alkoi kyllästyttämään, pakattiin tavarat ja kolme terrieriämme autoon, ja hurautettuun ”maalle” maailman söpöimpään pieneen rintamamiestaloon. Sinisestä ei ollut enää tietoakaan, koska olin hurahtanut englantilaiseen maalaisromantiikkaan ruusuineen, hah!

Ja sitten on tämä meidän nykyinen ja neljäs yhteinen koti. Tänne muutettiin vähän ”vahingossa”, enkä oikein vieläkään tiedä aiotaanko me asua tässä aina, vai muutetaanko vielä joskus jonnekin.

Neljä paikkaa, joissa olen työskennellyt

Me perustettiin meidän eka yritys, kun olin 22 vuotias, enkä kovin monessa työpaikassa ehtinyt sitä ennen olla. 18 vuotiaana myin hampurilaisia pikaruokaravintolassa, myöhemmin hampurilaiset vaihtuivat koruihin, kun olin töissä kultaliikkeessä ja joskus halusin sivutyön ja aloitin siivoojana yhden radion toimituksessa. Lähdin aamuisin ennen kissanpierua heiluttamaan moppia, ja vissiin kolmannen aamun jälkeen otin loparit.

Neljä ohjelmaa, joita olen seurannut telkkarista

Hmmm.. Kaksi viimeisintä sarjaa ovat House of Cardsin viimeisin tuotantokausi ja Keisari Aarnio. Muita lemppareita on ollut ainakin Breaking Bad ja Narcos. Katson kaikki ohjelmat vain suoratoistopalveluista (yleensä Netflix), enkä ole moneen vuoteen katsonut mitään ”oikeasta” telkkarista!

tyyliblogi

blogi 40

asukuvat blogi

Neljä paikkaa, joissa olen käynyt

Orlando. Mun unelmamatka jossa tehtiin kaikkia mun unelma-asioita toteutettiin viisi vuotta sitten. Täytän ihan kohta 40 vuotta (miten hullulle tuo joka kerta kuulostaakaan!) ja olisi ollut aivan superkivaa ottaa tuo matka silloin uusiksi, mutta ei kyllä tänä talvena taideta saada samaa reissua onnistumaan. Ehkäpä sitten 41-v synttäreillä, hih!

Pariisin Disneylandista alkoi meidän teemapuistohurahdus! Tosin ekan kerran käytiin Pariisissa aivan muilla asioilla, olin nimittäin nähnyt Ikeassa sellaisen Eiffeltorni-julisteen, mutta mun mielestä sellainen piti ostaa Pariisista, eikä mistään Ikeasta. Niinpä sitten lennettiin Pariisiin ja palattiin kotiin matkalaukkuun kääritty Eiffeltorni-juliste mukana.

Da Vinci Koodi leffassa seikkaillaan syrjäisessä Rosslynin kappelissa Skotlannissa, ja tuo kappeli osui kerran vähän vahingossa meidän roadtripin varrelle, kun oltiin ajamassa Edinburghista Lontooseen. Niinpä sinne oli aivan pakko kurvata, koska oltiin bongailtu muiltakin reissuilta samasta leffasta tuttuja paikkoja, haha!

Pipsa Possu maa Englannissa. Löysin kerran keittiön laatikosta Roayl Ascot esitteen, jonka olin säästänyt laukkakisoista matkamuistoksi ja siinä esitteessä mainostettiin satuhahmokulkuetta, jossa myös Pipsa Possu oli ollut mukana. Siitä keksin googlata, löytyisikö Englannista jotain hauskaa nähtävää kaksivuotiaalle Pipsa Possu fanille ja pian matkustettiinkin esikoisen kanssa fanimatkalle Pipsa Possu maahan. Tuo matka on ollut kyllä yksi kivoimmista!

Neljä ruokaa, joista pidän

Sushi, pizza, salaatit ja lohikeitto. Yksi meidän lempparisushipaikoista on Itsudemo, jossa käytiinkin justiin tänään lounaalla, kun satuttiin aika harvinaisesti olemaan miehen kanssa kaksin keskellä päivää työasioissa liikenteessä.

Neljä juomaa, joista pidän

Kaikki kupliva! Olen tosi huono juomaan vettä, mutta kuplivat makuvedet (ei sokeriset) maistuvat.

Limut. Koukutun limuihin aivan liian helposti! Tällä hetkellä lempparini on Rainbown mango-orange.

Kahvi Oatlyn ikaffella. Ihan paras kombo! Tästä taitaa muutama muukin tykätä, ainakin siitä päätellen, että tuo ikaffe on tosi usein kaupasta loppu, pöh.

Tähän aikaan vuodesta glögi!

asukuvat blogi

tyyliblogi 30+

house of brandon blogi

Takki Vero Moda // Neule Makia (vastaava täällä) // Housut Dr. Denim* // Laukku Michael Kors // Kengät Timberland

Mukavaa viikkoa!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä