KOULULAISEN IHANA TOPPA-ASU (ALESSA NYT!)

reima talvitakki

Sis. mainoslinkkejä

Monta vuotta meillä on menty samalla hyväksi havaitulla talvivaatekaavalla. Pari haalaria lumileikkeihin ja muuhun ulkoiluun ja toppatakki sitten siistimpään menoon. Mutta nyt esikoisen aloitettua koulussa, on näitä pukeutumishommia tullut mietittyä vähän uusiksi!

Kaksiosainen toppa-asu tuntui kaikkein parhaimmalle vaihtoehdolle ekaluokkalaiselle, ja toppahaalarikin löytyy sitten pulkkamäkeen ja muuhun vauhdikkaampaan menoon. Siinä missä pikkuveljen lempiväri on musta, rakastaa esikoinen värejä. Senpä takia tämä Reiman kaunis Naapuri-takki ihanassa Vintage Gold sävyssä olikin aivan nappivalinta pojalle! (Kaikki postauksen toppavaatteet ovat nyt hyvässä alessa!)

Tuttuun Reimatyyliin takki vaikuttaa superlaadukkaalle, ja sillä varmasti tarkenee pyöritellä lumiukkoja kovemmillakin pakkaskeleillä. Veden- ja tuulenpitävän takin kaikki saumat on teipattu, siinä on irroitettava tekoturkiksella somistettu huppu ja heijastavia yksityiskohtia. Teknisen materiaalin luvataan olevan likaa hylkivä, mikä on tietty superkiva juttu! Tykkään kovasti takin pidemmästä mallista, jolloin se varmasti suojaa selkää kylmältä viimalta.

Alaosaksi valittiin Reiman Loikka-toppahousut, joissa on irroitettavat henkselit ja lahkeissa lumilukot. Tykkään kovasti näistä Reiman yksivärisistä vaatteista, sillä niitä on helppo ja hauska yhdistellä keskenään ja asusteita on helppo vaihdella. Tuo Makian aikuisten one size merinovillapipo muuten löytyy miesten osastolta. Meillä on ollut näitä Makian pipoja (puuvilla ja merino) lapsilla useana vuonna, ja näitä on käytetty meillä ehkä kaksivuotiaasta asti, vaikka ovatkin aikuisille tarkoitettuja!

Mitoitus näissä Reiman vaatteissa on mun mielestä aika kokoaan vastaava, tai pikkuisen reilu. Lapsi on varmaankin 124 sentin paikkeilla ja vaatteet ovat kokoa 128.

Näillä pikku pakkasilla ollaan käytetty kevätuntuvatakkia ja kuorhousuja, ja nyt pitäisikin vielä hetken malttaa odottaa vähän kylmempiä kelejä, niin saadaan tämä ihana setti käyttöön!

reima naapuri

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

House of Brandonilla näyttäisi nyt olevan kaikki lastenvaatteet kivassa alessa! Valikoimassa on niin sisä-, kuin ulkovaatteitakin ja brändeinä ihan huiketa, kuten Reima, Molo, Vimma, Levis, Makia jne. Koko lastenvaatevalikoiman löydät täältä.

lastenvaateblogi reima

reima sovituskuvatPipo Makia // Takki Reima // Housut Reima // Pipo Metsola // Haalari Molo

Aurinkoista päivää!

*vaatteet saatu House of Brandonilta