BLACK FRIDAYN PARHAAT TÄRPIT!

Sis. mainoslinkkejä

Black Friday jakaa varmasti paljon mielipiteitä. Osa on innoissaan loistavista tarjouksista, ja toisia ahdistaa ostohysteriaan kannustava alepäivä. Mun mielestä kaikki ostopäätökset kannattaa tehdä harkiten (oli kyse sitten normaalihintaisista tai aletuotteista), mutta jos jotain on ostoslistalla, olisi ihan hassua olla hyödyntämättä tarjouksia!

Keräsin tähän alle mun mielestä parhaat aletärpit tälle päivälle, ja osa näistä jatkuu vielä viikonloppunakin!

ellos toppatakki

Tätä Áhkkàn untuvaparkaa olen jo moneen kertaan kehunutkin ja nyt takin saa Ellokselta -30% hintaan! Ale tulee näkyviin automaattisesti ostoskorissa. Tilasin tämän niitä paukkupakkasia ajatellen, mutta vilukissana olen kiskonut tämän jo iltaisin päälleni, kun olen käynyt koirien kanssa lenkillä, ja takki on ihana!

ellos toppahaalari

Jos etsit todella edullista toppahaalaria, niin tämä Elloksen toppahaalari on tuon -30% alen kanssa vain noin viisi kymppiä! Tästä haalarista olen kirjoittanut moneen kertaan, mutta meillä siis oli tämä sama haalari viime talvenakin ja olin siihen niin tyytyväinen, että tilasin saman haalarin esikoiselle myös tälle talvelle.

Elloksella on tänään kaikki muutkin tuotteet -30% alessa ja valikoimassa on paljon myös ihania sisustustuotteita! Koko valikoiman löydät täältä ja alehinnat näkyvät automaattisesti ostoskorissa.

reima alekoodi

Reimalla on paljon tuotteita Black Friday -alessa, eli jos niitä talven toppakamppeita vielä puuttuu, kannattaa käydä kurkkaamassa. Reiman alehulinat kestävät koko viikonlopun, ja jatkuvat vielä maanantaihin saakka!

lego pää rasia

Nämä hauskat Legopää säilytysrasiat löytyvät nyt pienellä alella Lekmeriltä.

Lekmerillä on paljon muitakin Black Friday tarjouksia, ja alet ovat jopa -50%. Lekmeriltä voi tehdä loistavia löytöjä joulupaketteihin, esim. Legoja löytyy tosi mukavilla alehinnoilla! Alehulinat kestävät sunnuntaihin saakka.

reima sovituskuvat

House of Brandonilla on hirmuinen määrä tuotteita alessa! Täältäkin löytyy toppaa talveksi niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Yleensä vinkkailen vain sellaisista jutuista, joista mulla on kokemusta, mutta nyt haluan vinkata aivan loistavan kuuloisesta verkkokaupasta, jonka bongasin!

Fiksuruoka on verkkokauppa, joka myy hävikkiruokaa. Siis aivan loistava idea! Valikoimassa on siis valmistajien, maahantuojien ja tukkureiden poistoeriä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla poisheitetyiksi. Tuotteita myydään 20-90% alennuksella! Koodilla BLACKFRIDAY saa tänään ilmaisen toimituksen ja tuo koodi koskee yli 29€ tilauksia DB Schenkerin noutopisteille.

Jos etsitte vaatteita, niin:

Lindexillä on koko valikoima -25% alessa maanantaihin 26.11. asti!

Polarn O. Pyretillä on vaihtuva tarjous päivittäin sunnuntaihin 25.11. saakka, perjantain tarjouksena on -30% kuorivaatteista.

Kekäleellä on -30%, -50% ja -70% alessa satoja tuotteita mm. merkeiltä Tommy Hilfiger, Gant, Makia jne. Kekäleen alet ovat voimassa sunnuntaihin 25.11. asti. Kekäleeltä löytyy myös lastenvaatteita ja alessa on mm. Mini Rodinia!

Teittekö Black Friday löytöjä?

*Kuvissa näkyviä tuotteita saatu blogin kautta