3 X NETFLIX-SUOSIKKI

Jos joku olisi joskus muutama vuosi sitten suositellut mulle poliittista draamasarjaa, olisin varmasti nukahtanut kesken lauseen. Kuulostaa jotenkin kamalan tylsältä! Mutta tiedättekös, nämä kaikki mun kolme viimeaikasta lempparia ovat juurikin poliittisia draamasarjoja ja ihan mielettömän koukuttavia ja jännittäviä kaikki!

house of cards

House of Cards

Tämä on mun lemppari jo useamman vuoden ajalta! Sarja alkaa siitä, kun demokraattipoliitikko Frank Underwood (Kevin Spacey) ei tule odotuksistaan huolimatta valituksi Yhdysvaltain ulkoministeriksi, ja tästä suivaantuneena päättää kostaa puoluetovereilleen. Underwood on aivan käsittämättömän häikäilemätön ja kiero, eikä kaihda keinoja pyrkiessään tavoitteisiinsa.

Sarjasta on kuusi tuotantokautta (uusin ilmestyi tänä syksynä) ja kaikki ovat ihan mielettömän hyviä ja koukuttavia!

Tämä ei muuten ole mitään toisella silmällä vilkuiltavaa (ainakaan mulle, haha), koska muuten kyllä tippuu heti kärryiltä.

bodyguard

Bodyguard

Afganistanin sotaveteraani David Budd (Richard Madden) matkustaa lastensa kanssa junassa, johon aiotaan juuri tehdä terrori-isku. Toiminnallaan Budd saa terrori-iskun kuitenkin estettyä, ja sen seurauksena hänet ylennetään sisäministeri Julia Montaguen (Keeley Hawes) turvamieheksi.

Budd saakin panna turvamiehenä parastaan (ja välillä myös pomoaan), sillä Montaguella tuntuu olevan paljon vihamiehiä. Sarjassa on draamaa, jännitystä ja House of Cards tyyppistä poliittista kieroilua.

Tämä oli mukava ”välipalasarja” kuudella jaksollaan.

designated survivor

Designated Survivor

Mun uusin lempparisarja!

Washingtoniin kohdistuu järkyttävä terrori-isku, jossa Yhdysvaltain presidentti ja muut tärkeät poliittiset henkilöt kuolevat. Asuntoministeri Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) nousee Yhdysvaltain presidentiksi, vaikka moni onkin sitä mieltä, ettei hän ole tehtävään laisinkaan oikea henkilö, saati pätevä. Sen lisäksi, että Kirkmanin on ansaittava kansalaisten luottamus, on selvitettävä myös ketkä ovat terrori-iskusta vastuussa.

Sarjan ensimmäiset jaksot ovat hyviä, mutta olisikohan ollut jossain kuudennen jakson paikkeilla, kun sarja muuttui aivan mielettömän koukuttavaksi ja jännäksi! Aika useana iltana lasten mentyä nukkumaan me katsottiin tätä pari jaksoa, ja joskus kolmekin, kun ei vain maltettu jättää kesken, haha!

Mitä te katsotte Netflixistä nyt?