IHAN HASSUA, OLEN 40-V!

40v blogi

Aamulla, kun heräsin kännykän herätyskellon pirinään, oli ulkona vielä pimeää. Kuopus oli kömpinyt yöllä viereen villapossupehmolelunsa kanssa, enkä olisi millään malttanut nousta muhkean untuvapeiton alta lämpöisestä sängystä. Jäin vielä hetkeksi makoilemaan ja kuulostelin omaa oloani, tuntuisiko nyt jotenkin erilaiselta. Olisiko joitain vanhojen ihmisten kolotuksia, tai kenties sellaista iän tuomaa seesteisyyttä. Mutta ei. Hassua kyllä, olo ei tuntunut mitenkään erilaiselta tai erityisen nelikymppiseltä, vaan sellaiselta samanlaiselta nuorekkaalta, kuin edellisinäkin aamuina.

Mutta totta se silti on, täytin tänään 40 vuotta ja se kuulostaa mun mielestä aivan hassulle! Kai tähän sitten tottuu jossain vaiheessa, mutta en oikein vieläkään käsitä, että mut on jotenkin siirretty sieltä kolmikymppisten joukosta niihin keski-ikäistyviin, joiksi en vielä itseäni tunne.

Mistään ikäkriisistä en tunnusta kärsiväni. On siis silkkaa sattumaa, että seuraavina päivinä aion postata mm. seerumista, jonka pitäisi auttaa ennenaikaisesti ikääntyvään ihoon, haha!

40v asublogi

40 blogi

Kipaistiin miehen kanssa kaksin synttärilounaalle ja napattiin samalla pitkästä aikaa asukuvat! Kerrankin kun oli päällä jotain muuta, kuin kotileggarit ja trikoomekko, heh!

Synttäripäivän asuna siis ihana Vilan farkkumekko*, ja tuo mekko menee tosi hyvin myös leggareiden kanssa, mutta tänään ei ollut yhtään leggariolo (vaikka yleensä mulla on melkein aina!), vaan puin alaosaksi Dr. Denimin supermukavat Lexy-housut (jotka on mun housulempparit!).

Takki on Vero Modan parka (alessa nyt!)* ja tätä ihastelin House of Brandonilla aivan ihanassa Curry-sävyssä, mutta päädyin kuitenkin takuuvarmaan mustaan ja piristin asua sitten värikkäällä pipolla*.

Ihanan simppeli asu, jossa oli tosi mukava olla!

40v tyyliblogi

40v muotiblogi

40v blogi

40v muotiblogi

40v blogi

Pipo Upfront* // Takki Vero Moda* // Farkkumekko Vila* // Housut Dr. Denim // Kengät Timberland

Loppuun täytyy vielä vinkata, että House of Brandonilla on ihan mielettömät alet menossa! Esim. kaikki lastenvaatteet on -40% (ainakin Reiman toppatakeista oli vielä hyvin valikoimaa jäljellä!) ja lisäksi kaikista ”Varastotyhjennys” -tuotteista saa -20% lisäalen koodilla: VARASTO20
Kannattaa siis käydä kurkkaamassa, itse tilasin lastenvaateosastolta muutamat joululahjat kivalla alella!

Mukavaa viikkoa!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä