PITKÄIKÄISET LASTENVAATELEMPPARIT

papu kekäle

Sis. mainoslinkkejä

Mun mielestä parhaita lastenvaatteita ovat sellaiset, jotka kestävät käytössä pitkään. Ovat siis mitoitukseltaan sellaisia, että ne mahtuvat edelleen, vaikka lapsen vaatekoko muuttuisikin. Niin ja ovat tietenkin myös niin laadukkaita, että pysyvät pitkäaikaisessa käytössäkin siisteinä ja hyvinä.

Meidän kuopus siirtyi Papun vaatteissa kokoon 98/104 kesällä 2017. Tuolloin vaatteissa oli pikkuisen reiluutta, mutta ne eivät olleet kuitenkaan liian suuria, sillä niissä oli pitkät resortit hihoissa ja lahkeissa, joilla alkuun sai hihoista ja lahkeista käännettyä ylimääräistä mittaa. Lapsen kasvaessa sitten vain käännettiin hihan- ja lahkeensuut suoriksi, ja vaatteet olivat edelleen sopivan kokoisia. Ja tiedättekös, nuo kesällä 2017 ostetut Papun vaatteet ovat lapsella edelleen käytössä, siis puolentoista vuoden jälkeen! Ainoastaan yhdet leggarit ovat kuluneet puhki, mutta muuten vaatteet löytyvät siisteinä ja hyväkuntoisina lapsen vaatekaapista ja ovat ihan aktiivisessa käytössä.

Vaatteissa ei kuitenkaan ole enää ollenkaan kasvunvaraa, joten nyt kun olin tilaamassa lapselle uusia Papun vaatteita*, oli aika siirtyä seuraavaan kokoon. Koko 110/116 kuulosti kyllä hurjan suurelle (lapsi on n. 104 cm), mutta kun näistä nyt kääntää hihan- ja lahkeensuut, ovat vaatteet juuri sopivan kokoisia pienellä reiluudella. Loistavaa, sillä tämä koko menee lapsella taas varmasti tosi pitkään!

Papun Hidden Forest -kuosi on mun mielestä ihan hirmuisen kaunis ja tilasinkin siitä lapselle sekä leggarit, että paidan. Ei ollut myöskään vaikeaa valita, mitä näihin yhdistäisin, sillä nuo Birdie Fold -leggarit ovat aivan ihanat (tästä kuosista haluaisin myös itselleni jotain!), ja aivan ihana on myös tuo Puffy Stripe paita!

papu kekäle

kekäle lastenvaatteet

kekäle papu ale

Ja sitten alevinkkiä! Kekäleellä on aivan hirmuisen hyvät alet käynnissä ja merkkeinä on lapsille mm. Mini Rodini, Levis, Molo, Reima ja Papu, ja naisille mm. Ted Baker, Makia, Gant jne. Koko valikoiman löydät täältä.

Jos näissä kuvissa on tämän hetken lastenvaatelempparit, niin lemppareita ovat myös nuo pelit! Lapsi sai kummisedältään lahjaksi tuon Brion flipperin ja se on kyllä ollut aivan hitti! Sitä on joulun jälkeen pelattu meillä ihan varmasti päivittäin ja sen parissa viihtyy myös isoveli. Toinen joululahjapaketista löytynyt pelilemppari on tuo punahilkkapeli, jonka parissa lapsi viihtyy pitkiä toveja pähkäillen oikeita ratkaisuja. Voisinkin tuosta muuten kirjoitella paremmin joku toinen kerta.

kekäle lastenvaatteet ale

kekäle lastenvaatteet

kekäle papu

papu ale

Aurinkoista päivää!

*Vaatteet saatu Kekäleeltä