-50% ALEVINKKI MERINOVILLAVAATTEISIIN!

lindex lastenvaatteet

Sis. mainoslinkkejä

Ihan pikkupakkasilla meillä ulkoillaan niin, että lapsilla on aivan tavalliset sisävaatteet ja niiden päälle on puettu lämpöiset toppavaatteet. Mutta kun pakkasta alkaa olla jo lähemmäs kymmenen astetta, eikä alle ole puettua lämmittäviä kerroksia, alkaa meidän kuopus moittia kylmyyttä. Ja paukkupakkasilla on tietenkin sitten eri juttu, silloin varmasti useimmat kaipaavatkin lisäkerroksia pukeutumiseen.

Tälle talvelle merinovillakerrastot löytyi mielestäni aika yllättävästä paikasta, nimittäin Lindexiltä! Koska kyseessä on ketjuliike, ei merinovillakerrastojen hintakaan ollut huima, vaan nämä olivat mielestäni edulliset merinovillavaatteiksi. Nämä merinovillavaatteet myydään Lindexillä erikseen, ei setteinä, joten voi tilata vaikka pelkästään alaosan, jos yläosalle ei ole tarvetta. Kuopukselle tilasin merinot hauskoilla kuoseilla, yläosassa on iso Bamse-nallen kuva* ja alaosa on täynnä nalleja*. Esikoiselle puolestaan löytyi harmaa yksivärinen paita* ja housut sitten yksiväristä mustaa*.

Nämä Lindexin merinovillavaatteet ovat mukavan ohuet ja pehmoiset, jolloin niitä on kiva pitää alimpana kerroksena sisävaatteiden alla. Meillä kumpikaan poika ei ole valittanut, että vaatteet kutittaisivat ollenkaan, vaan ovat mielellään pukeneet lämpöiset kerrastot, jolloin pulkkamäessäkin on tarjennut olla pitempään.

lindex alekoodi

lindex alekoodi lastenvaatteet

lindex lastenvaatteet

Sitten vielä vinkiksi, että Lindexillä saa tällä hetkellä kaikista lasten ulkovaatteista ja -asusteista -50% alen, kun kassalla käyttää koodia 50off1902 (voimassa 21.1. asti). Nuo yksiväriset merinovillavaatteet löytyvät ulkoiluvaate -kategoriasta, joten niistäkin saa tuon -50% alen!

Toppavaatteiden lisäksi valikoimasta löytyy mm. tosi nättejä sadevaatteita, joten kannattaa ennakoida jo kevääseen, jos talven toppavaatteille ei ole enää tarvetta.

Noista merinovillavaatteiden kokohommista vielä sen verran, että n. 104 cm mittaisella kuopuksella on vaatteet kokoa 110/116, ja niissä on sen verran vielä reiluutta, että veikkaan tämän koon menevän vielä ensi talvenakin. Kapoisan mallin ansiosta vaatteet ovat kuitenkin sopivan kokoiset jo nyt pidettäväksi. Esikoinen on varmaankin jotain 123 cm paikkeilla, ja vaatteet ovat kokoa 128. Tähän kokoon jäi ihan pikkuisen kasvunvaraa, mutta ei niin paljoa, kuin kuopuksen asuun. Mielestäni nämä siis vastaavat hyvin kokoaan.

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

lindex lastenvaatteet

Mukavaa päivää!

*Saatu Lindexiltä