-40% LISÄALEKOODI JA 4 X IHANA PÄIVÄPEITTO!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt täytyy vinkata taas superhyvästä alekoodista! Koodilla 395703 saa -40% lisäalen Elloksen omista aletuotteista ja -30% lisäalen alennetuista merkkituotteista! Aleosaston löydät täältä.

Kurkkasin Elloksen sisustuspuolelle ja sinne on tullut ihan mielettömän ihania uutuuksia! Miten se meneekin aina niin, että talvea odotellessa tulee karsittua sisustuksesta värejä pois, ainakin niitä hempeitä, ja talvella kaikki neutraalit värit tuntuvat kaikkein parhaimmilta. Ja sitten taas näin kevättä kohden alkaa kaikki suloiset ja hempeät värit houkuttelemaan. Kuten vaikka vaaleanpunainen, jolla me justiin maalattiin meidän eteinen, haha!

Luulenpa, ettei eteinen jää ainoaksi väripilkuksi, vaan jotain muutakin suloista tarvitaan. Ihastuin aivan hirmuisesti Elloksen uusiin päiväpeittoihin, enkä osaisi edes valita onko vaaleanpunainen, minttu vai jokin neutraali sävy kaikkein paras. Pellava materiaalina kyllä houkuttelee kaikkein eniten, vaikka pidän kyllä kovasti sametistakin. Poimin tuohon alle vielä omat 4 päiväpeittosuosikkiani, niin ihania kaikki!

Psst! Ellokselle oli tullut tosi kivoja mattouutuuksiakin ja valikoimassa oli myös supersuosittua Linie Design Asko Mixed -mattoa. Ai niin, melkein kaikki sisustustuotteet (myös uutuudet) ovat nyt Elloksella kampanjahinnoin!

ellos ale

Päiväpeitto pellavaa. Tämä on IHANA ja tätä löytyy myös mm. roosana ja minttuna!

ellos

Vaaleanpunainen päiväpeitto samettia (tätä löytyy useassa eri värissä!)

ellos

Aivan IHANA päiväpeitto pellavaa, superkauniissa vaalean pistaasinvihreässä sävyssä.

ellos

Päiväpeitto samettia

ellos

Ja sitten vielä lopuksi tämä katos. En kestä miten ihana! Tällainen olisi kyllä aivan täydellinen jonkin pikkusen tytön sängylle. Tai miksei tuo toimisi ihan sellaisenaankin pienenä telttana tai lukunurkkauksena. Näitä oli tosi useassa värissä.

Kaikki Elloksen sisustusuutuudet löydät täältä.

Mukavaa päivää!