PAUKKUPAKKASTEN PELASTUS

kekäle ale

Sis. mainoslinkkejä

Olen ehkä vähän outo (tai vain hyvin suomalainen), mutta rakastan näitä kirpakoita posket punaiseksi värjääviä pakkaspäiviä! On ihanaa, kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja lumi narskuu kenkien alla.

Meidän kuopus on vaan tosi herkkä palelemaan, ja ollaan koitettu jos jonkinmoista asukomboa, jolla lapsi pysyisi lämpöisenä. Näillä kovilla pakkasilla lapsella on nyt sitten ollut käytössään tavallisten sisävaatteiden alla merinovillakerrasto, tietenkin kaikki perus kaulurit, pipot, villasukat ja villalapaset ja lämpöiset kintaat vielä päällä. Niin ja superlämpöinen toppahaalari, millä moni varmasti tarkenisi ihan pelkästäänkin. Haalarin alle tilasin vielä Kekäleeltä saamallani lahjakortilla Reiman ihanan pehmoisen villahaalarin*, joten lapsella on nyt sitten ulkoillessa ollut neljä kerrosta päällään, ja nyt vihdoin tämäkin vilukissa pysyy lämpöisenä!

Villahaalari onkin kyllä kätevä sujauttaa toppahaalarin alle ja toki sillä on käyttöä keväälläkin, kun aletaan siirtyä välikausivaatteisiin. Näin saa välikausivaatteillekin pidemmän käyttöajan, kun alle lisää lämpöisiä kerroksia. Haalari on kokoa 110 ja se on 104 cm mittaiselle lapselle sen verran reilu, että sama haalari mahtuu varmasti vielä ensi talvenakin!

reima villahaalari

kekäle lastenvaatteet

kekäle lastenvaatteet ale

Kekäleellä on ollut hyvät alet käynnissä jo muutaman viikon ajan, mutta nyt aleprosentteja on nostettu, eli alen loppurysäys on käynnissä! Tuotteita on alessa nyt jopa -70%!

Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä valikoimassa on aivan huikeita brändejä, kuten Papu, Mini Rodini, Reima, Levis, Makia jne! Verkkokaupan löydät täältä.

lastenvaateblogi

Mukavia pakkaspäiviä!

*Saatu Kekäleeltä