HELPOTUSTA ETEISEN KAAOKSEEN

lekmer lastenhuone

*Sis. mainoslinkkejä

Kun päätin tämän vuoden aikana karsia meidän kodista 1000 tavaraa, oli ajatuksena tämän projektin myötä saada kaikille tavaroille oma paikka siisteistä ja väljästi järjestellyistä kaapeista. Jotta kaappeihin saa lisää tilaa, täytyy niistä tietenkin ensin karsia kaikki ylimääräiset ja tarpeettomat tavarat pois. Kävin viikonloppuna meidän keittiön kaapit ja laatikot läpi karsien niistä kaiken turhan pois, ja tiedättekös, meillä on tällä hetkellä jopa TYHJIÄ laatikoita keittiössä! Oi kyllä, olen niiiin tyytyväinen, enkä malta odottaa, että pääsen taas hommassa eteenpäin!

Yksi kaaoskohta meidän kodissa on ollut eteinen, jonne jotenkin kummasti on kasaantunut helposti vuori kaikenlaisista toppahaalareista, villasukista, kaulureista, pipoista ja muista sellaisista. Ostettiin aikaisemmin meidän ”arkieteiseen”, eli kodinhoitohuoneeseen hylly ja siihen laatikoita ja koukkuja, joihin lapset osaavat itse lajitella omat ulkovaatteensa ja -asusteensa, mutta silti kaikenlaista reppua ja muuta kulkeutuu aina sinne ”oikeaan” eteiseen, josta löytyy juuri sopivanlaiset naulakot laukuille.

Ollaan kuitenkin koitettu pitää tuota eteistä tyhjänä kaikesta ylimääräisestä roinasta, joten lasten repuille täytyi löytää parempi säilytyspaikka. Laitettiinkin lasten omiin huoneisiin naulakot reppuja varten, joten nyt ainakin reput ovat pois eteisestä!

Tuota Mazen Crown -naulakkoa* mietin ensin meidän työn alla olevaan eteiseen, mutta se päätyikin nyt lapselle reppunaulakoksi ja naulakko sopiikin aivan täydellisesti lastenhuoneeseen! Naulakkoon voi tietenkin ripustaa repun lisäksi kaikkea muutakin, ja aika hauskasti tämä toimisi kyllä eteisessäkin, sillä noiden ”koukkujen” taakse saisi kivasti laitettua vaikka pipot ja hanskat. Meidän eteiseen päädyin tällä kertaa kuitenkin ihan muuhun naulakkoon ja eteisestä lisää, kunhan hommat taas etenevät!

lekmer lastentuone

blogi lastenhuone

Ja sitten pari vinkkiä!

Lekmeriltä saa taas noita superkivoja Legopää-säilytysrasioita*! Nämä ovat aika usein loppuunmyyty ja pitkään aikaanhan näitä ei saanut ollenkaan, mutta ainakin tällä hetkellä valikoimassa näyttäisi olevan kumpaakin päätä sekä pienessä, että isossa koossa.

Lekmerillä on myös aivan hurjat alet menossa, ja tuotteita on jopa -70% alessa! Valikoimastahan löytyy niin lastenhuoneisen sisustustuotteita, lastenvaatteita, kuin lelujakin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima läpi. Verkkokaupan löydät täältä.

ellos sisustus

Mukavaa uutta viikkoa!

*Saatu Lekmeriltä