PELIVINKKI LAPSILLE: LITTLE RED RIDING HOOD

punahilkka peli

Sis. mainoslinkkejä

Joulun alla lapset selailivat tarkkaan ja moneen kertaan kaikki postilaatikkoon kolahdelleet lelulehdet läpi ja valitsivat niistä suosikkejaan. Lopulta sitten ne kaikkein tärkeimmät raapustettiin toivelistaan ja kuopuksen yksi toiveista oli tämä Little Red Riding Hood -peli. Tuota peliä lapsi oli ihastellut jo aikaisemmin Ratinan Lautapelit-kaupassa ja varmasti sen takia tutun näköinen Punahilkka-peli osuikin lapsen silmiin lelulehden sivuilta.

Mutta voi vitsit miten kiva tuo peli onkaan! Peli on yksin pelattava älypeli, mutta sitä voi tietenkin pelata myös yhdessä niin, että ratkaisua koitetaan pähkäillä yhdessä, tai sitten niin, että haasteita suoritetaan vuorotellen.

Peliin kuuluu vihkonen, jonka jokaisella sivulla on uusi haaste. Haasteessa näytetään, mihin kohtiin pelilaudalle asetetaan isoäidin mökki, kuuset, punahilkka ja susi, ja sen jälkeen pelaajan tehtävä on tehdä punahilkalle ja sudelle polut, jotka johtavat isoäidin mökin ovelle. Ensimmäiset haasteet ovat helppoja ja haaste toisensa jälkeen ne vaikeutuvat. Haastevihko on kaksipuoleinen niin, että toisella puolella olevissa haasteissa ei susi ole mukana laisinkaan, kun taas toisella puolella olevissa haasteissa on mukana sekä susi, että Punahilkka. Nuo haasteet, joissa on mukana vain Punahilkka, ovat vähän helpompia, kun ratkaistavana on vain yksi polku isoäidin talolle. Variaatioita on siis tosi monta, joten kaikkia haasteita ei mitenkään voi ratkaista yhdellä istumalla, ja pelin pariin on varmasti mukava palata aina uudestaan ja uudestaan.

Tämä peli on ollut kyllä aivan hitti meillä siitä saakka, kun lapsi sen joulupaketista sai, ja tätä on hauska pelata lapsen kanssa yhdessäkin, koska vaikeimmissa haasteissa joutuu itsekin pohtimaan miten polkupalikat tulee asettaa (tai sitten vain päättelykykyni on 4-7 vuotiaan tasolla, kuten pelin ikäsuosituskin), että tie isoäidin mökille selviää.

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

perheblogi

Paita Lindex* // Leggarit Papu

Ja sitten yksi supervinkki! Koodilla sale1904 saa -50% LISÄALEN Lindexin jo alennetuista hinnoista! Tuo koodi on voimassa vain 24.1. asti, joten kannattaa käydä heti kurkkaamassa Lindexin aleosastolle. Verkkokauppaan pääset tästä.

punahilkka peli

punahilkkapeli

perheblogi

Mukavaa päivää!

*Saatu Lindexiltä