HAUSKA PUPUKAHVILA TAMPEREELLA!

pupukahvila

Siivosin pois vanhoja postausluonnoksia (kyllä, karsin näköjään ihan kaikkea tällä hetkellä, en vain meidän kotia, hah!) ja silmiini osui tämä kesken jäänyt postaus ihanan hassusta Pupukahvilasta.

Tästä täytyy kuitenkin vinkata, sillä tuo kahvila on tosi hauska! Kuvat nyt ovat melko kesäisiä lasten vaatetuksesta päätellen, mutta Pupukahvila näyttää edelleen ihan samanlaiselta.

Aina välillä on lasten kanssa sellaisia ”mihinkäs tänään mentäisiin” päiviä, ja silloin otetaan suunnaksi yleensä jokin kauempana oleva leikkipuisto, käydään jossain museossa tai lähdetään herkuttelemaan kahvilaan. Nämä ovat kaikki sellaisia muutaman euron puuhia, joita voi tehdä ilman suurempia suunnitelmia.

pupukahvila

pupukahvila

Yksi lasten lempparikahviloista on tuo Tampereen Sorsapuiston kulmilta löytyvä Pupukahvila, eli viralliselta nimeltään 3D Crush Cafe. Kahvilassa voi siis ilmeisestikin tulostaa joitain 3D juttuja, mutta me ollaan aina haettu vain kassalta vähän herkkuja ja menty sitten suoraan ”puputerapiahuoneeseen”. Pupuhuoneeseen pääsee, kun ostaa kahvilasta jotain vähintään kahdella eurolla jokaiselle vierailijalle ja lisäksi halutessaan voi ostaa herkkutuliaisia myös pupuille.

Puputerapiahuoneeseen saa mennä kerrallaan muistaakseni kuusi ihmistä, joten joskus saattaa joutua odottelemaan tovin, jos huone on juuri varattuna. Kun pupuhuoneeseen mennään, jätetään kengät ensin huoneen ulkopuolelle kenkätelineeseen ja sen jälkeen voikin astella omien ja pupujen herkkujen kanssa huoneeseen sisään. Huoneessa on tuolejakin, mutta parasta on tietenkin istahtaa lattialle maton päälle ja toivoa, että puput tepastelevat rapsuteltaviksi. Tämän takia kannattaakin ostaa niille pupuille pientä purtavaa kahvilan puolelta, sillä herkkupalojen avulla saa puput houkuteltua syliin, hih.

Pupuhuoneessa saa olla tietyn ajan verran, ja sitten onkin seuraavien rapsuttelijoiden vuoro. Aivan tuosta Pupukahvilan vierestä löytyy myös Muumimuseo ja iso leikkipuisto, joten samalle reissulle löytyy paljon muutakin puuhaa aivan lähistöltä!

Tarkemmat tiedot ja aukioloajat löydät kahvilan sivuilta.

pupukahvila

pupukahvila

pupukahvila

Mukavaa päivää!