NETFLIX-VINKKI: THE BLACKLIST

Tässä viime aikoina, kun lasten iltasadut on luettu ja pikkuiset peitelty ja pusuteltu unten maille, on mulla ja miehellä ollut aika selvät suunnitelmat niille illan viimeisille tunneille. Netflix ja The Blacklist, johon ollaan aivan koukussa! Syytän siis sarjaa silmäpusseistani, mutta kun niitä Raymond Reddingtonin ja Elizabeth Keenin vauhdikkaita juonenkäänteitä ei vain millään malta jättää kesken ja joskus ollaan sitten katsottu kolmekin jaksoa putkeen, hups.

Sarja alkaa siitä, kun FBI:n etsityin ja kauan pakoillut superpahisrikollinen Raymond Reddington (James Spader) yllättäen antautuu. Reddington kertoo laatineensa mustan listan maailman vaarallisimmista rikollisista, sellaisista, joista FBI ei ole vielä kuullutkaan ja hän voisi auttaa FBI:ta nappaamaan nämä pahikset kiinni. Reddingtonilla on kuitenkin yksi ehto. Hän kommunikoi vain ja ainoastaan juuri FBI:n erikoisyksikössä aloittaneen Elizabeth Keenin (Megan Boone) kanssa.

Nopeasti selviää, että Reddingtonilla on hämmästyttävän paljon tietoa Elizabeth Keenin elämästä ja sarjan edetessä herääkin paljon kysymyksiä Reddingtonin ja Keenin todellisesta yhteydestä.

Jokaisessa jaksossa keskitytään yhden ”The Blacklist” rikollisen nappaamiseen, mutta samalla koko sarjan ajan taustalla pyörii jännittävä juoni, jossa seurataan Elizabethin yksityiselämää.

Eka kausi oli mun mielestä hyvä ja koukuttava alusta asti, toinen vielä vähän parempi, mutta tämä kolmas kausi mitä nyt katsotaan on ihan LOISTAVA! Kolmannessa kaudessa on vähän erilainen juoni, kuin kahdessa ekassa kaudessa, mutta sarja kannattaa ehdottomasti aloittaa kuitenkin ensimmäisestä tuotantokaudesta, sillä sama juoni etenee sarjan alusta asti.

blacklist

Kurkkaa myös nämä Netflix-suosikit:

3 x NETFLIX-SUOSIKKI

NETFLIX-VINKKI – OZARK

NETFLIX-SUOSIKIT

NETFLIX-VINKKI: SURKEIDEN SATTUMUSTEN SARJA

NETFLIX-VINKKI PERHEEN PIENIMMILLE

HAUSKA INTERAKTIIVINEN NETFLIX-VINKKI LAPSILLE

Mitä te katsotte Netlixistä just nyt?