NÄIN OTAT SISUSTUSKUVAT BLOGIIN

tikkurila pirtelö

sisustusblogi

sisustusblogi

Tiedättehän ne sisustusblogien kauniit ja trendikkät sisustuskuvat, jotka huokuvat sellaista ihanaa fiilistä ja seesteisyyttä? No, näillä ohjeilla sinustakin voi tulla uskottava sisustusbloggaaja, vaikka kotisi ei olisikaan viimeisimpien sisustustrendien mukainen.

No niin, aloitetaanpas!

Valitse kuvattava kohde. Vaikkapa eteinen, jonka vaaleanpunaisista suunnitelmista kerroit aikaisemmin, mutta joka ei ole vielä kuitenkaan ihan valmis. Onhan se tärkein, eli seinä kuitenkin vaaleanpunainen, ja suunnitelmien mukainen pyöreä peilikin löytynyt, joten mitäpä enää odotella.

Kun kuvauskohde on valittu, on aika laittaa hihat heilumaan. Hae pölyrätti ja ota imuri esiin kaapista. Siivoa kuvauskohde, sillä pöly näyttää sisustuskuvissa aika ikävälle. Älä nyt herranen aika kuitenkaan ala siivoamaan koko taloa, sillä nyt otetaan vain kuvia blogiin!

Seuraavaksi onkin aika suunnitella jokin muodikas asetelma lipaston päälle kuvauskohteeseen. Totea, ettei kotoasi löydy oikeastaan mitään kovin kiinnostavaa ja lähde ostamaan kuvia varten vaikka jokin muodikas heinä. Älä kuitenkaan osta niitä kovin montaa, koska ne ovat ihan hitokseen kalliita. Kun pääset takaisin kotiin huomaa, että yksi heinä näyttää aika, noh… Yksinäiselle. Älä anna sen haitata, vaan asettele muodikas heinä juuri siivoamaasi kuvauslokaatioon.

Nyt voit ottaa kameran esille ja räpsiä muutamat kuvat. Vie kuvat koneelle ja käsittele ne, eli kirkasta sävyjä, etteivät kuvasi näytä sellaisilta, kuin ne olisi otettu keskellä talvea huoneessa, johon ei tule oikeastaan ollenkaan luonnonvaloa. Jos osaat, niin photoshopaa ovenkarmien kolhut pois, mutta jos et osaa niin älä välitä. Huomio kiinnittyy kuitenkin siihen muodikkaaseen heinään, eikä niihin kolhuihin.

vaaleanpunainen eteinen

Kas näin, kolmenkymmenen sekunnin mittainen kurssi uskottavaksi sisustusbloggaajaksi oli tässä!

Nyt voit katsella valmiita kuvia ja huokailla miten kauniilta ja seesteisiltä ne näyttävätkään.

Kukaan ei koskaan saa tietää, että oikeasti tuossa huoneessa ei ollut mitään muuta kaunista eikä seesteistä, vaan todellisuudessa huone pursuili kaapeista raivaamiasi kirppiskamoja. Ai niin, ja lattialistatkin vielä puuttuivat. Tosin kirppiskamavuori oli tuolloin jo melko maltillinen, sillä suurin osa tavaroista oli jo siirtynyt uusille omistajille ja seuraavat kaapit olivat vielä raivaamatta.

Onneksi edes sinun ei tarvitse rasittaa silmiäsi tuolla kirppiskaaoksella, sillä voit ihailla niitä juuri ottamiasi kauniita sisustuskuvia, huh!

sisustusblogi

sisustuskuvat blogi

Ja hei, aivan IHANA tuo seinän uusi sävy, vai mitä?