NAINEN, JOKA HURAHTI SEERUMEIHIN

the ordinary seerumi

Sis. mainoslinkkejä

Kaikki alkoi siitä, kun eräällä Tallinnan-reissulla ostin paikallista superedullista luonnonkosmetiikkaa (tiesittekö muuten, että Virossa on useita kymmeniä luonnonkosmetiikkamerkkejä, jotka myös valmistetaan Virossa!) ja ostoskoriin päätyi myös Natura Estonica Bio Ginseng & Acai Power Lifting Face Serum. En asettanut kovinkaan suuria odotuksia tuolle parin euron (ihanan halpaa!!!) seerumille, vaikka sen luvattiinkin tekevän kaikenmoisia ihmeitä iholle.

En onnekseni ole koskaan kärsinyt mistään kummemmista iho-ongelmista, mitä nyt talvisin ihoa vähän kiristelee, eikä sellaista oikeasti kosteuttavaa kosteusvoidetta ole pakkaskeleille löytynyt. Niin ja otsalla on lähes aina ollut sellaista minipientä näppyä, joita en ole oikein millään saanut pois. Joku kosmetologi on joskus veikannut niiden johtuvan ihon kuivuudesta, mutta tuhdeistakin kosteusvoiteista huolimatta niitä pikkuisia näppyjä on kuitenkin vain ollut.

Olin aikaisemmin hoitanut ihoani vain puhdistamalla ja käyttämällä kosteusvoidetta ja joskus satunnaisesti joitain naamioita, mutta mitään seerumeita en ollut kokeillut. Tuon reissun jälkeen otin kasvoseerumin käyttöön, ja jo viikon kuluessa oli kasvojen iho aivan huomattavan erilainen! Iho tuntui paljon kosteutetummalta ja jopa ne otsan ikuisuusnäpyt alkoivat hävitä. Mitä ihmettä, tuo kahden euron ihmeaine oikeasti toimi!

kosteuttavat seerumit

Halusin jättää kasvoseerumin osaksi jokapäiväisiä ihonhoitorutiineitani, ja halusin testata muitakin seerumeita!

The Ordinaryn edulliset tuotteet ovat olleet hurjan suosittuja, joten tilasin seuraavaksi tuon The Ordinaryn Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumin. The Ordinarylla on useita erilaisia seerumeita, mutta mua kiinnosti nimenomaan nämä hyaluronihapolla terästetyt ihmetipat, sillä hyaluronihappo on ihonhoidon superkosteuttaja. Tämä seerumi maksaa alle 10 euroa, joten tämäkin on ihanan edullinen! Olen tykännyt tästäkin seerumista ihan hirmuisesti, enemmän, kuin tuosta Natura Estonican, vaikka pidin kyllä siitäkin kovasti.

Olen käyttänyt tätä aamuin illoin puhtaalle iholle kosteusvoiteen alla, eikä ihoa ole kiristellyt edes pakkaspäivinä. Olen käyttänyt vuosia meikkipohjana mineraalimeikkiä, ja talvisin kun iho on kuiva, ei mineraalimeikki näytä kovin kauniilta. Tätä ongelmaa ei tänä talvena ole ollut ollenkaan, koska seerumien ansiosta iho ei ole kuivunut lainkaan!

seerumit the ordinary

Seerumeihin totaalisesti hurahtaneena ilahduin, kun sain vähän aikaa sitten blogitestiin S5 sarjan hirmuisen hyvän kuuloisen Renew seerumin. Tämän luvataan mm. vähentävän ennenaikaisia, stressin aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja tämän luvataan myös suojaavan ihoa äärimmäisessäkin kylmyydessä ja viimassa. Aivan loistavan kuuloista siis!

Seerumilla on hintaakin melko mukavasti, joten odotukset olivat korkealla. Mutta tämä seerumi on aivan ihana! Sen lisäksi, että tämänkin kanssa iho pysyy kosteutettuna, näkyy tuloksia välittömästi seerumin levityksen jälkeen. Iho näyttää heti käytön jälkeen paljon sileämmältä ja kauniimmalta! Sen lisäksi, että seerumi kosteuttaa tehokkaasti siloittaa se siis myös ihon pinnalla olevia pieniä juonteita. Tähän maagiseen taikaliemeen olen aivan koukussa!

seerumi

Nyt kun näihin seerumeihin olen aivan hurahtanut, muistin, että sain joskus kauan sitten blogitestiin Puhdas+ Collagen seerumin (tämä näyttää olevan -50% nyt!), joka nimensä mukaan sisältää kollageenia. Tämäkin tuote kuulostaa ihan loistavalle, enkä voi käsittää, miten olin unohtanut tämän avaamattomana laatikon pohjalle. Tämä on muuten valmistettu Suomessa!

Tämän aion ottaa testiin seuraavaksi ja tämän kanssa kokeilen ekaa kertaa myös mikroneulainta. Mutta palaan niihin testailuihin sitten myöhemmin, nyt tämä innostunut seeruminainen kiittää ja kuittaa ja lähtee valitsemaan tämän illan seerumin, haha!

seerumit blogi

Onko teillä seerumit käytössä?