IHANAN VAALEANPUNAINEN KEVÄT!

Kaupallinen yhteistyö/ mainoslinkkejä: Ellos

Mun mielestä on tosi ihanaa, kun joka kevät niiden talven neutraalien sävyjen jälkeen kaupat alkavat täyttymään kaikenlaisista pastellisista kevätuutuuksista. Vaaleanpunainen on yksi oma lempparini ja tänä keväänä sitä onkin näkynyt ihan ennätyspaljon, niin vaatteissa, kuin sisustuksessakin!

Meidän kotiin vaaleanpunaista päätyi muutama viikko sitten jo eteisen seinään, mutta jotain muutakin tuossa karkkivärissä haluaisin!

Keräsin alle muutamia omia vaaleanpunaisia lemppareitani ja osa näistä onkin tällä hetkellä alessa!

ellos alekoodi

 1. Pinkki maljakko on helppo kevätpiristys kotiin, jos vaaleanpunaista ei halua isoina pintoina.
 2. Nämä Vilan collegejakut ovat aivan ihania, enkä kestä miten ihana sävy tässä on! Näitä löytyy kyllä tosi monessa muussakin sävyssä, jos pinkki ei ole oma lemppari.
 3. Tämä vaaleanpunainen nojatuoli meiltä löytyykin, mutta nostin senkin kollaasiin, koska rakastan tuota tuolia!
 4.  Tämä takki on IHANA, voi kun keksikin jonkin tosi hyvän syyn tämän hankkimiseen…
 5. Nämä Vagabondin nahkakengät näyttävät ihan superkivoille! Juuri joitain tämän tapaisia olen etsiskellytkin tennareiden oheen.
 6.  Niin kaunis hame! Tiedän, ettei mulla olisi tälle käyttöä, mutta joihinkin kevään tai kesän juhliin voisin tämän pukea. Harmi, ettei sellaisia ole nyt tiedossa.
 7. Rrrrakastan pellavalakanoita ja tämä hento vaaleanpuneinen on aivan ihana sävy petivaatteisiin.

ellos uutuudet

 1. Tähän pellavapäiväpeittoon olen ihastunut ihan hirmuisesti! En ole ihan varma pystynkö tätä vastustamaan, vai nähdäänkö päiväpeitto vielä kevään aikana meidän makkarissa.
 2. Nämä Vilan pitkät neuletakit ovat mun mielestä aivan ihania, ja näihinkin on tullut taas tosi paljon kivoja uusia sävyjä. Mun lemppari tämä ihana pinkki!
 3. Vaaleanpunainen pellavaverho, ihana!
 4. Tällaista rahia olen katsellut jo kauan, ja tämä olisi kyllä aivan ihanan värinen.
 5. Adidaksen Gazelle-tennareita on tullut keväälle useissa eri väreissä (näitä löytyy muuten lapsille myös!!), joista nämä vaaleanpunaiset olisivat aivan täydelliset kevääseen ja kesään.
 6. Aivan ihana takki!
 7. Ihana on myös tämä Áhkkàn parka, ja tämä taitaa olla näiden kummankin kollaasin ykköslemppari, sillä näistä merkin takeista mulla on vain hyviä kokemuksia ja tälle olisi paljon käyttöä ulkoilutakkina keväällä! Tämä takki on nyt -30% alessa!

Onko muita vaaleanpunaisesta hullaantuneita?