HARRY POTTER FANIN AARTEET!

Harry Potter verkkokauppa

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Kun vuosi sitten ostin silloiselle kuusivuotiaalle esikoiselle joululahjaksi ensimmäisen Harry Potter kirjan, en olisi ikinä arvannut (vaikka vähän salaa toivoinkin), että lapsi hurahtaa ensikuulemalta Tylypahkan velhomaailmaan. Kun päästiin kirjassa pikkuisen eteenpäin ja lapsi oli aivan Harry Potter maailman lumoissa, katseltiin yhdessä netistä olisiko jossain joitan Harry Potter leluja ja löydettiin aivan ihania Harry Potter Legoja, joita harmiksemme oltiin valmistettu vuosia sitten. Mutta miten uskomaton tuuri kävikään, sillä vain muutamaa kuukautta myöhemmin kauppoihin ilmestyi aivan uusia ja mielettömän ihania Harry Potter Lego-settejä!

Kun lapsi sitten toivoi joululahjaksi jotain Harry Potter Legoa, siis aivan mitä tahansa, ajattelin toiveen olevan helposti toteutettavissa ja marssin muina jästeinä lähimpään (jättimäiseen) ostoskeskukseen. Harmikseni Tylypahkan Suurta salia (jota tiesin lapsen eniten odottavan) ei löytynyt mistään kaupasta, ei ostoskeskuksen kummastakaan lelukaupasta, eikä mistään marketista. Näitä oli ilmeisesti tullut aikanaan vain pieni erä, enkä hölmönä ollut tajunnut ostaa Legopakettia tarpeeksi aikaisin. Joulukiireessä en ehtinyt lähteä kauemmaksi kauppoja kiertelemään, joten palasi kotiin ja turvauduin Googleen. Päädyin heti Verkkokauppa.com:iin, josta löytyi uskomattoman hyvä valikoima Harry Potter Legoja, ja vieläpä huomattavan paljon edullisempaan hintaan, kuin muualta! Tyytyväisenä hykerrellen klikkasin Tylypahkan Suuren salin ostoskoriin yli 30 euroa edullisemmin, kuin olin aikaisemmin lelukaupassa katsonut!

Tuon jälkeen olen muissakin leluasioissa turvautunut Verkkokauppa.comiin, sillä siellä on ihan mielettömän hyvä leluvalikoima, ja hinnat ovat yleensä edullisemmat, kuin muualla. Lelut on myös järjestetty verkkokauppaan käteviin kategorioihin, jolloin juuri ne lelut, joita on etsimässä löytyvät helposti. Tykkään muutenkin tehdä suuren osan ostoksista helposti netissä, joten mielelläni ostan myös lelut muutamalla klikkauksella ja noudan valmiin tilauksen lähimmästä postista.

Harry Potter

Harry Potter lego

Harry Potter verkkokauppa

Lapsen Harry Potter Legokokoelma karttui heti kerralla tuplasti, kun lapsen kummitäti oli tuonut Japanista asti Tylypahkan tällipaju -Legosetin, jonka muuten saa yhdistettyä tuohon Tylypahkan Suuri sali Legoon! Tuota Tylypahkan tällipajuakin näytti olevan Verkkokauppa.comissa, jos ihan Japaniin asti ei ole nyt asiaa.

Verkkokauppa.com:ista tilasin myös Tylypahkan pikajunan, sillä pitäähän Harrylla, Hermionella, Ronilla ja kumppaneilla olla myös asiaan kuuluva kulkupeli, jolla tuonne Tylypahkaan kuljetaan! Nämä kaikki setit ovat kyllä aivan hurjan tykättyjä ja näillä saa kivoja leikkejä aikaan joko niin, että kaikki setit ovat leikissä mukana, tai pelkästään yhdellä setillä tai jonkin sen osalla leikitään. Ja sitten joskus, kun Legoleikit eivät enää kiinnosta, jäävät nämä varmasti mukavaksi muistoksi Harry Potter huumasta, ja ehkä koristeeksi hyllylle. Ainakin näissä on aivan mielettömästi huolellisesti mietittyjä yksityiskohtia, joten tutkittavaa riittää.

Seuraavaksi lapsen toiveissa onkin Huispausottelu, ja sitten Tylypahka alkaakin olla aika valmis, sillä sitä kaikkein suurinta, Tylypahkan linnaa, en taida raaskia ostaa, vaikka aivan mielettömän hieno onkin.

verkkokauppa.com

verkkokauppa com lego

Harry Potter lego

Meillä (siis lapsella, köh…) sattui kyllä uskomaton tuuri, kun hurahdettiin Harry Potter touhuihin juuri kirjasarjan 20 juhlavuonna, sillä nyt näitä kaikkia ihania Tylypahka-juttuja on taas kaupoissa pitkästä aikaa!

Vaikka lapsi onkin melkoinen lukutoukka, luulen, että nämä Harry Potter Legot ovat aivan yhtä tärkeitä aarteita, kuin jokainen Harry Potter kirjakin.

Mutta nyt lähden katsomaan vilahtiko Tylypahkan pikajunan ikkunassa ankeuttaja, vai oliko se vain suklaasammakko, joka hyppäsi ikkunasta ulos!

Harry Potter lego

lego verkkokauppa

Harry Potter lego

verkkokauppa com

Harry Potter

Oletteko te tutustuneet Verkkokauppa.com leluvalikoimaan?