KEVÄTTÄ KOTIIN KASVEILLA

ellos sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Nyt kun kalenterin saa kääntää helmikuun puolelle, voi kai alkaa fiilistelemään kevättä? Tykkään kyllä ihan hirmuisesti tästä ihanan lumisesta kevättalvestakin, enkä vielä halua kiirehtiä kohti kevättä, mutta kaikenlainen kevätsuunnittelu on ihanaa!

Meillä on nyt ihan hirmuisen monta projektia kesken, se eteisen pieni uudistus, 1000 tavaran karsiminen (no tämä kyllä kestää koko vuoden), loppuvuodesta aloitetun olkkarin minirempan viimeistely, pihavaraston remontointi ja muuta sellaista, että mitään kummempia kodin kevätuudistuksia en ole nyt edes miettinyt. Kunhan nyt saataisiin nuo keskeneräiset hommat valmiiksi, niin katsotaan sitten.

Mutta jotain keväistä olisi kiva saada kotiin. Ehkäpä kevättä voisi tuoda kotiin viherkasveilla, vaikka olen kyllä aivan surkea niiden kanssa. Onneksi on olemassa ainakin yksi laji, jota en saa hengiltä, Palmuvehka! En todellakaan muista kastella kasveja joka viikko (tai edes joka kuukausi), mutta Palmuvehka sinnittelee siitä huolimatta hengissä, aivan loistava viherkasvi tällaiselle tumpelopuutarhurille. Mulla on niitä kaksi, enkä edes muista koska ne olen ostanut, varmasti ainakin yli vuosi sitten!

Isomman Palmuvehkan ruukku halkesi, ja Ellokselta löytyikin tuollainen hauska metallinen jalallinen ruukku sille. Toisaalta mietin, että tuo ruukku voisi olla myös tosi kiva kesällä terassilla, jos siihen laittaisi joitain kesäkukkia! Nuo ruukut olivatkin nyt Ellokselta loppu, en tiedä tulisikohan niitä joskus myöhemmin vielä lisää.

Yksi superhelppo, edullinen ja nopea tapa tuoda kevättä kotiin, on hakea kaupasta tulppaaneita! Niitä voi ostaa vaikka useamman nipun, ja asetella ne isoon maljakkoon, tai sitten laittaa pikkuisiin maljakoihin yksittäisiä tai muutamia tulppaaneita.

Keräsin tuohon alle muutamia kivoja maljakkoja tai ruukkuja, jos muillakin on keväinen viherkasvi- tai tulppaani-innostus!

ellos sisustus

  1. Hopeinen maljakko (näitä löytyy myös kultaisena!) 2. Valkoinen maljakko 3. Marimekon Flower-maljakko 4. Oliivinvihreä Flower 5. Vaaleanpunainen maljakko 6. Kastelukannu 7. Pyöreä maljakko messinkiyksityiskohdalla 8. Lasinen maljakko 9. Ruukku metallia

SISUSTUS

Mukavaa viikkoa!

*Ruukku saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä