KEVÄÄN KELTAISET SUOSIKIT

Vielä muutama päivä sitten ulkona oli ihan hirmuisen kaunista, kun joka puolella oli aivan mielettömän isoja lumikinoksia ja aurinko porotti mukavassa pakkassäässä. Mutta sitten tapahtui jotain ihmeellistä (kevääksikin sitä kai kutsutaan?), miinusasteet vaihtuivat plussaksi ja lumisade muuttui vesi- ja räntäsateeksi. Ulkona saa tarpoa loskassa (en mene, ellei ole pakko!) ja ihanien lumikinosten tilalla on kasoittain sohjoa. Yyh.

Mun teki nyt mieli vähän aurinkoa tämän harmaan räntäsateen keskelle, ja koska äkkilähtö altaan reunalle auringonpaisteeseen ei nyt juuri onnistu (höh.), päätin googlailla ja katsella kevään keltaisia uutuuksia. Aika aurinkoisia ovat nämäkin!

Monet näistä alle keräämistäni uutuuksista ovat tällä hetkellä myös mukavassa alessa, osa jopa -30% ja alehinnat ovat voimassa 12.2. asti.

Sis. mainoslinkkejä

ellos ale

 1. Elloksen vuorellisiin kurahaalareihin meillä on luotettu jo usean kauden ajan! Aivan loistava vaatekappale kevään loskaisille säille, sillä tämän kanssa ei lapselle tarvitse pukea erikseen kuravaatteita ulkoiluvaatteiden päälle, koska vuorellinen kurahaalari riittää sellaisenaan. Tämä banaanikuosi on mun mielestä aivan superhauska!
 2. Hauskalla tyynynpäällisellä on helppo piristää makuuhuoneen keväistä sisustusta.
 3. Tämä matto näyttää ihanalle ja aivan supermukavalle myös. Aika ihana vaikka lastenhuoneeseen!
 4. Tämän kuvan värimaailma on aivan täydellinen! Hempeää roosaa ja keväistä keltaista, noiden lakanoiden välistä heräisi varmasti pirteänä!
 5. Pian saa katsella jo kesävaatteitakin. Aika hauska tämä apinateeppari.
 6. Näin kevättalvella saa vielä kääriytyä vilttiin iltaisin, mutta viileinä kesäiltoina viltille olisi varmasti käyttöä terassillakin.
 7. Vuorellisiin kurahaalareihin on tullut paljon kivoja uusia kuoseja. Tämän pirteän keltaisen valitsin meidän kuopukselle, ihana väripilkku harmaaseen loskasäähän!

ellos alekoodi

 1. En tiedä pääsenkö tästä pellavapäiväpeitosta nyt yli ollenkaan! Ihastuin tähän vaaleanpunaisena, mutta aika herkullinen on myös tämä keltainen.
 2. Näillä samettiverhoilla saisi ihanaa ja uutta ilmettä kotiin.
 3. Nyt koitan malttaa mieleni, kun näitä IHANIA kevään uutuustennareita tulee kauppoihin. Nämä vaan olisivat kyllä myös aivan ihanat!
 4. Yksiväriset lakanasetit ovat kyllä mun mielestä kaikkein rauhoittavimpia, näin reippaassa värissäkin. Nämä lakanat ovat puuvillasatiinia.
 5. Tämäkin päiväpeitto näyttää tosi kivalle!
 6. Voi miten ihanan pirteä keväisen keltainen neule! Tämä olisi kiva farkkujen ja tennareiden kanssa.

LUE MYÖS:

IHANAN VAALEANPUNAINEN KEVÄT!

Aurinkoista viikkoa!