ALEVINKKI VÄLIKAUSIVAATTEISIIN!

Kävin eilen hakemassa lasten välikausivaatteita postista ja soviteltiin vaatteita ihan pikaisesti sen verran, että nähtiin niiden olevan oikean kokoisia ja IHANIA!

Sovitellaan vaatteita vielä uudelleen paremmalla ajalla ja postailen sitten tänne bloginkin puolelle, mutta nyt tulin vain nopskaa vinkkaamaan, kun huomasin, että noita kevään uusia välikausivaatteita on tämän viikonlopun ajan hyvässä alessa!

sis. mainoslinkkejä

ellos ale

  1. Fleecevuorellisia sadehaalareita olen kehunut paljon, ja kuopukselle tilasinkin juuri tuon ihanan iloisen keltaisen sadehaalarin. Näitä löytyy tosi usealla hauskalla kuosilla ja sadehaalareita on tällä hetkellä jopa -40% alessa! Tämä keltainen on -25% alessa ja koko valikoiman löydät täältä.
  2. Tähän tiikerikuosiseen softshell-takkiin ihastuin jo tuotekuvissa, mutta livenä tämä takki on aivan IHANA! Nämä on viikonlopun ajan -25% alessa! Näissä softshell-takeissa on mielestäni aika nafti mitoitus, joten jos pohdit kahden koon välissä, suosittelen valitsemaan sen isomman.
  3. Uusille kurahanskoille meillä ei ollut nyt tarvetta, mutta jos jollain muulla on, niin nämä banaanikuosiset hanskat ovat aivan superhauskat ja tällä hetkellä alessa, jolloin hintaa jää näille vain 10 euroa!
  4. Tytöillekin löytyy tosi kaunis kukkakuosinen softshell-takki, tämäkin viikonlopun ajan -25%
  5. Housujakin saa nyt tänä viikonloppuna kivalla hinnalla, nämä housut ovat myös -25% alessa ja maksavat vain pari kymppiä!

Ja loppuun vielä loistava alevinkki, jos etsitte jo seuraavalle talvella toppavaatteita alehinnoin jemmaan. Elloksella on nyt Half Dome -toppahaalarit -40% alessa, jolloin haalarille jää hintaa vain noin neljäkymppiä!

Sellaiset alevinkit tähän väliin ja nyt lähden tyhjäämään vaatehuonetta (joka toimii meillä sisävarastona vähän kaikenlaiselle tavaralle). Tähän mennessä olen tehnyt sitä karsimishommaa niin, että olen kahminut tavaraa vähän sieltä sun täältä ja levittänyt kirppiskamat sitten keskelle eteistä. Ja olohuonetta. Ja vähän sinne sun tänne niin, että meillä näyttää nyt aika HIRVEÄLLE. Aion siis tyhjätä nyt sen vaatehuoneen, ja toivon että saan sen sellaiseen järjestykseen, että saan kaikki nuo kirppiskamat järjestettyä sinne, etteivät ne ole enää joka paikassa.

Kivaa viikonloppua!