TÄMÄN KELIN PARAS VAATE IKINÄ!

ellos sadehaalari

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

En varmastikaan ole ainoa, kuka on aivan superinnoissaan tästä KEVÄÄSTÄ! Vaikka tykkäänkin lumisesta talvesta, niin nyt alkaa hangissa tarpominen riittämään ja on ihanaa, kun lumet sulavat, aurinko paistaa ja aivan kohta saa ottaa jo kevätvaatteet käyttöön!

Lasten kanssa tähän aikaan vuodesta aivan paras ja nerokkain vaatekappale ikinä on vuorellinen kurahaalari! Olen suositellut näitä monesti ennenkin ja edelleen tämä on meidän ykkösvalinta näille loskakeleille. Koululaiselle en ole enää ostanut kurahaalaria (tai muitakaan kuravaatteita), mutta alle kouluikäisille tämä on mun mielestä aivan loistava.

Alle ei siis tarvitse pukea tavallisia välikausivaatteita ollenkaan, vaan fleecevuorellisen kurahaalarin voi pukea suoraan sisävaatteiden päälle sellaisenaan, tai välikerraston kanssa. Näillä muutamilla plusasteilla meidän kuopuksella on haalarin alla villahaalari lämmittämässä, mutta lapsi on todella herkkä palelemaan ja saattaa olla, että jollekin toiselle haalarin alle ei tarvitse pukea ollenkaan välikerrosta.

Nämä haalarit on tällä hetkellä -20% alessa ja kuoseja on aivan valtavasti! Näistä uusista kuoseista mun lempparit oli nämä koirat* (ehkä eniten tuon pirteän keltaisen värin vuoksi) ja banaanit, mutta kannattaa kurkata koko valikoima täältä.

Kokohommista vielä sen verran, että nämä kurahaalarit vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Näissä kuvissa lapsi on n. 105 cm pitkä ja haalari on kokoa 110, kuten muutkin lapsen tällä hetkellä käyttämät vaatteet.

Ai niin! Tilasin ekaa kertaa lapselle vuorelliset kumisaappaat, enkä tiedä miksi meillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut tällaisia! Toki tavalliset kumisaappaat ajavat varmasti asiansa villasukkien kanssa, mutta nyt kun maa on vielä jäässä ja luminen, tuntuu mukavammalle, että kengät ovat pikkuisen paksummat, kuin ihan tavalliset kumisaappaat. Nämä ovat siis Didriksonsin kumisaappaat* ja tällä hetkellä -30% alessa.

ellos sadehaalari ale

kurahaalari kokemuksia

ellos sadehaalari

Elloksella on tällä hetkellä paljon muitakin kevään uutuustuotteita jopa -30% alessa! Aletuotteita löytyy siis muualtakin, kuin lastenvaatteista ja alessa on ainakin naisten kevätuutuuksia ja sisustustuotteita. Koko valikoiman löydät täältä.

Me jatketaan nyt hiihtolomailua, eli otetaan vain ihan rennosti ja tehdään kivoja juttuja fiiliksen mukaan. Tiedossa olisi lasten toiveesta ainakin pullan leipomista ja leffailtaa koululaisen kanssa. Mitään hurjan ihmeellistä lomapuuhaa ei siis ole tiedossa. Ehkäpä saatetaan käydä jossain museossa (meidän lasten toiveissa aina, heh) tai sitten vain pysytellään täällä kotinurkilla, kiskotaan kurahaalarit päälle ja lähdetään ulos leikkimään!

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

Mukavia kevätpäiviä!

*Haalari saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä