SHORTSIAJATUKSIA

Sis. mainoslinkkejä

Vaikka olen vasta ihan hiljattain uskaltautunut vaihtamaan toppatakin ohuempaan kevättakkiin, niin silti olen jo vähän salaa fiilistellyt kesävaatejuttuja. Olen kesäisin käyttänyt yleensä mekkoja ja leggareita, tai sitten t-paitoja joidenkin ihanan väljien ja viileiden kesähousujen kanssa. Muutamat shortsitkin kaapista löytyy, mutta jostain syystä olen aika harvoin sujauttanut shortseja jalkaan. Ja jotenkin juuri nyt mun tekee ihan hirmuisesti mieli shortseja!

Keräilinkin vaatekaapistani kaikki shortsit kasaan ja sovittelin niitä, mutta harmikseni ne oli kaikki mun (tämän hetkiseen) makuun ihan liian lyhyitä. Ja kireämpiä, kuin aikaisemmin. Kääk, mitä ihmettä?? Niinpä googlailin pikaisesti shortsivalikoimaa ja löysin ainakin kuvien perusteella aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t shortsit, joissa on juuri oikeanlainen pituus ja muutenkin shortsit ovat mukavan rennon näköiset!

Shortseja voi tietenkin sitten kesällä pitää t-paidan kanssa, mutta viileämpinä päivinä shortsit olisivat aivan ihanat neuleen tai rennon collegepaidan kanssa! Keräilinkin tuohon alle pari asuvaihtoehtoa, jollaisissa viihtyisin varmasti hyvin aurinkoisina, mutta vähän viileinä kevät- ja kesäpäivinä.

tyyliblogi 40+1. Shortsit // 2. Neule // 3. Nahkatennarit // 4. Tennarit // 5. Reppu // 6. College

Shortseja oli usempaankin eri väriä, joista ihan ekana ihastuin beigeen (olisi varmasti kivat vaikka sinisen neuleen kanssa), sitten tummansiniseen (ihastun joka kevät sailorityyliin), mutta päädyin lopulta siihen, että mustat shortsit olisivat kaikkein monikäyttöisimmät ja ihanimmat. Yläosaksi sopisi kivasti vaikka tämä valkoinen neule (joka sopii aivan täydellisesti myös farkkujen kanssa!) tai sitten tämä harmaa mukavan rento collegepaita.

Vaikka tykkään kyllä kovasti kiikuttaa käsilaukkua mukanani, on reppu kesäisin kaikkein paras laukku, sillä sinne mahtuu hyvin myös lasten juomapullot, eväät ja kaikki muut mukana kuljetettavat jutskat.

Rrrrakastan tennareita, ja tennarit sopisivat kivasti myös näiden shortsienkin kanssa. Nämä Elloksen nahkatennarit näyttävät mun mielestä tosi kivoille (ja ovat nyt myös hyvässä alessa!), mutta aivan superihanat ovat myös nämä keltaiset tennarit!

Hmm… Taisin klikata ainakin nuo shortsit ostoskoriin, arvaattekos mitä muuta tuosta kollaasista tilasin?

Löytyikö kollaasista suosikkeja?