HELPOTUSTA JA HAUSKUUTTA ARKEEN!

Kaupallinen yhteistyö: HopLop ja Suomen Blogimedia

hoplop kotiruokaa

Joskus on ihan superpiristävää tehdä jotain aivan muuta, kuin seistä kiireisenä kauha kädessä soppakattilaa hämmentämässä lasten koulu- ja hoitopäivän jälkeen, samalla miettien, että pitäisi vielä vähän siivota, lähteä lasten kanssa ulkoilemaan ja muistaa pestä ne pyykitkin. Kuten nyt vaikka hakea lapset yllärinä hoidosta jo pikkuisen aikaisemmin ja hurauttaa valmiin ruokapöydän ääreen suurten seikkailujen luo, eli seikkailupuisto HopLopiin!

Tiesittekös, että HopLopista saa arkena maukasta kotiruokaa? Ja mikä parasta, kotiruokaa saa nyt aikuiselle ja lapsella alle kympillä, nimittäin aikuinen ja lapsi syö yhteishintaan 9,90 euroa ja tuo hinta sisältää ruuan lisäksi myös Novelle-juomat!

Me käytiin hiljattain testaamassa HopLopin kotiruuat ja meidän nirsto ja tiukka raati haarukoi lautasille ladotut lihapullat, perunamuusit ja kurkku- ja porkkanatikut hyvällä ruokahalulla ja näyttivät lopuksi peukkua sen merkiksi, että hyvää oli, haha! Me aikuiset valittiin ruuaksi lautaselliset ihanaa kermaista lohikeittoa (ja minä sain samalla vapaapäivän kokkailusta, jee!), joka osoittautui oikein loistavaksi valinnaksi.

HopLopin kotiruokavaihtoehtoina on siis lihapullia, luomu porkkanapyöryköitä tai kalakeittoa. Lasten lihapullat ja porkkanapyörykät tarjoillaan kurkku- ja porkkanatikkujen kanssa, ja aikuisille annoksesta löytyy lämpimät juurekset, nam. Niin ja lihapullien ja porkkanapyöryköiden kylkeen saa myös kasan maukasta perunamuusia.

hoplop

hoplop

hoplop

hoplop

hoplop kotiruoka

Me haettiin tosiaan lapset ihan yllärinä hoidosta jo sovittua aikaisemmin, ja autolastillinen innosta hihkuvia naperoita hurautettiin HopLopiin. Lapset olivat onneksi syöneet hoidossa välipalat vähän aikaisemmin, sillä arvatenkaan kukaan ei ihan ekaksi olisi malttanut istahtaa ruokapöydän ääreen.
Ensin täytyi kavuta jättimäisen tulivuoren päälle (onnistui kuopukselta ekaa kertaa tällä reissulla ja vitsit miten ylpeänä ja innoissaan lapsi oli), pulahtaa väriä vaihtavaan pallomereen, juosta pitkin poikin seikkailupuiston jänniä putkia pitkin ja laskea jos jonkinlaisesta hurjasta liukumäestä. Hetken päästä oli kuitenkin malttia istahtaa jo herkullisten ruoka-annosten ääreen ja kun mahat oli saatu täyteen, jaksoivat lapset jatkaa taas puuhiaan.

Me ollaan aika usein käyty HopLopissa viikonloppuna, mutta täytyy sanoa, että tällainen arki-ilta vierailu oli kyllä aivan loistava vaihtoehto! Samalla reissulla kun onnistuu edulliset ruokailut ja arkena puistossa on arvatenkin viikonloppupäiviä rauhallisempi meno.

Meidän lapset ovat jo sen verran isoja, että saavat touhottaa seikkailupuistossa keskenään (eikä mun tarvitse enää kontata perässä niitä ahtaita putkia pitkin, huh!), mutta haluan kuitenkin pysyä kärryillä missä lapset menevät ja mitä puuhailevat. Rauhallisena arki-iltana pystyi seuraamaan lasten touhuja hyvin, vaikka itse istuskeli sohvalla kahvia hörppien.

hoplop

hoplop

hoplop

hoplop kotiruokaa

Siellä me tosiaan istuttiin miehen kanssa kaksin sohvalla mahat täynnä (jonkun muun kokkaamaa) maukasta ruokaa ja hörpittiin kahvia samalla, kun lapset temmelsivät pitkin seikkailupuistoa. Ihan vähän kyllä käväisin itsekin trampalla pomppimassa, kun en vain malttanut seurata pelkästään vierestä lasten hyppelyä!

Mutta muuten saatiin istuskella ja jutella rauhassa miehen kanssa, mikä on yleensä mahdollista vasta lasten mentyä nukkumaan, haha! Aika usein olen nähnyt HopLopissa aikuisia myös läppäreiden kanssa töitä tekemässä, mikä kuulostaa kyllä aika houkuttelevalle vaihtoehdolle kotitoimiston sijaan ja tätä meinaan testata joku kerta myös.

Meillä oli tälläkin kertaa aivan hurjan mukava HopLop reissu ja oli kiva saada vähän helpotusta ja hauskuutta ihan tavalliseen arkipäivään!

hoplop ruokailu

sisäleikkipuisto

hoplop ruokailu

hoplop kotiruoka

hoplop

Psst! Kurkkaa myös Miia Metson ja Valeäidin kokemukset HopLopin kotiruuasta!

Hauskaa viikkoa!