VANS X HARRY POTTER

Nyt kun isompi lapsista on jo koululainen, en ole oikein enää jaksanut suuremmin innostua lastenvaatteista. Tykkään siis toki miettiä, millaisia vaatteita koululainen pukee, mutta kaikenlainen lastenvaatehörhöily ja uusien mallistojen odottaminen ei ole oikein enää tuntunut omalle. Saati, että viitsisin kytätä koneen äärellä uusien droppien julkaisua, tai ylipäätään ostaa uutuuksia normaalihinnalla odottamatta alemyyntejä.

Mutta nyt silmiini osui jotain aivan huikeaa ja perun kaikki aikaisemmat puheeni! Kyllä, innostun edelleen kovasti vaatehommista, olen todellakin koneen äärellä ihan muina jästeinä silloin, kun mallisto julkaistaan ja aivan sama mitä maksaa, viekää rahani! Vans julkaisee Harry Potter -malliston!

Vansin sivuilta löytyy neljä kuvaa, jotka mukailevat Tylypahkan tupien värejä. Myös tupien maskotit löytyvät näistä kuvista. Luvassa on kuulemma kenkiä, vaatteita ja asusteita, mutta muuta tietoa ei tulevasta mallistosta ole vielä juurikaan tihkunut.

Enpä malttaisi nyt odottaa, mitä sieltä on tulossa!

Onko joku muukin innoissaan?